«Μου είπε το ναι» ήταν η φράση με την οποία η παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Ραμόνα Μπάκμαν, ανακοίνωσε στους φίλους της στα social media ότι η εκλεκτή της καρδιάς της, Σαρλότ Μπαρέτ, δέχτηκε την πρόταση γάμου που της έκανε στη Λευκάδα. Η Ελβετίδα αθλήτρια αρραβωνιάστηκε με την αγαπημένη της, το απόγευμα της Δευτέρας.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματα και την αγάπη που νιώθω αυτή τη στιγμή» έγραψε η αθλήτρια και πρόσθεσε: «Σαρλότ Μπαρέτ, ολοκλήρωσες τη ζωή μου!». Στη συνέχεια της ανάρτησής της ευχαρίστησε τους Έλληνες επαγγελματίες που τη βοήθησαν να στήσει το σκηνικό των ονείρων της στο πανέμορφο νησί του Ιονίου.


Από την πλευρά της, η Σαρλότ δημοσίευσε φωτογραφίες από τη στιγμή της πρότασης ενώ απευθύνθηκε στους γονείς της λέγοντας πως την έκαναν πολύ ευτυχισμένη όταν υποδέχτηκαν με θέρμη τη Ραμόνα στην οικογένειά τους.

Μάλιστα, το ζευγάρι κατά την παραμονή του στην Ελλάδα δημοσίευε συνεχώς φωτογραφίες στα social media από τις διακοπές του στη χώρα, ενώ, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, lefkadasportnews, έχουν γυρίσει όλο το νησί. Πέρυσι, οι δυο τους είχαν επισκεφτεί τη Σαντορίνη. Η Ραμόνα Μπάκμαν, που έχει πάνω από 200.000 ακολούθους στο Ιnstagram, έχει μιλήσει ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία της, ενώ το φως της δημοσιότητας είχε δει και η σχέση της με τη συμπαίκτριά της, Αλίσα Λέμαν.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ