Ακόμα και εάν τα νέα iPhone έχουν ενισχυμένη ανθεκτικότητα σε πτώσεις και χτυπήματα, μια θήκη μπορεί να τα προστατεύσει καλύτερα για να τα διατηρήσουμε όχι απλώς λειτουργικά αλλά σαν καινούργια για όσο το δυνατόν περισσότερο. Βέβαια δεν είναι λίγοι εκείνοι, που «θυσιάζουν» την προστασία του κινητού τους για να διατηρήσουν την αψεγάδιαστη αισθητική της Apple.

Κι ενώ εν μέρει τους καταλαβαίνουμε, ορισμένοι φτάνουν στο άλλο άκρο επιλέγοντας μια θήκη πιο ακριβή και από τα ολοκαίνουργια iPhones! Οι exclusive θήκες είναι κατασκευασμένες από την εταιρεία GRAY με έδρα τη Σιγκαπούρη και ο σχεδιασμός τους είναι ανατρεπτικός.

Οι exclusive θήκες των πολλών δολαρίων

Η σειρά των νέων θηκών Alter Ego κατασκευάζονται από τιτάνιο αεροδιαστημικής ποιότητας και φτάνουν αστρονομικά ποσά.

Η Alter Ego θήκη για το iPhone 15 Pro, σε Natural Titanium κοστίζει 1.099 δολάρια ενώ η έκδοση Stealth Titanium κοστίζει 1.399 δολάρια ξεπερνώντας τις τιμές των  iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, που ξεκινούν από τα €979 και τα €1.239 αντίστοιχα. 


Και φυσικά δεν σταματούν εκεί. Η περιορισμένη έκδοση Gold Titanium κοστολογείται στα 1.699 δολάρια ενώ για το μεγαλύτερο  iPhone 15 Pro Max, οι τιμές σκαρφαλώνουν ακόμη περισσότερο, με το Natural Titanium στα 1.299 δολάρια, το Stealth Titanium στα 1.599 δολάρια και το Gold Titanium στα 1.899 δολάρια.

Ναι, καλά καταλάβετε οι τιμές αυτές αφορούν μόνο την θήκη και όχι το iPhone!

Όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο  διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας πίσω από τις πολυτελείς θήκες «Alter Ego», Kevin Wu «Θέλαμε να αναδείξουμε τα σχεδιαστικά στοιχεία του iPhone και όχι να τα καλύψουμε. Ένα iPhone κατασκευασμένο από τιτάνιο χρειάζεται μια θήκη από το ίδιο υλικό, είναι ο μόνο ενδεδειγμένος τρόπος».

Που θα βρείτε τις καλύτερες

Εάν αναζητάτε θήκη για το νέο σας iPhone αλλά δεν θέλετε να διαθέσετε μια… περιουσία, μην ανησυχείτε!

Μπορείτε να βρείτε αυτήν που αναζητάτε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε θήκες ενώ θα την παραλάβετε στην ώρα της, στην πόρτα σας χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.