Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου αλλά και να αποκομίσεις οφέλη μέσω της εργασίας σου. Ίσως μάλιστα να παίξει ρόλο σε αυτό η έμφασή σου σε κάποιες λεπτομέρειες που μέχρι χθες αρνιόσουν να «κατανοήσεις». Παράλληλα, είναι πιθανό να σου προκύψει μια συνεργασία με ένα έμπειρο άτομο, που διαθέτει ειδικές γνώσεις.

Ταύρος
Το πρακτικό πνεύμα σου βρίσκει πεδίο εφαρμογής, με συνέπεια να λάβεις χειροπιαστές αποδείξεις των ικανοτήτων σου. Επιπλέον θα οργανωθείς καλύτερα, αυξάνοντας την παραγωγικότητά σου. Παράλληλα, είναι πιθανό να ασχοληθείς με θέματα υγείας και διατροφής, υιοθετώντας μια μέθοδο, που θα σου υποδείξει κάποιος/α ειδικός/η επί του θέματος.

Δίδυμοι
Η συνεργασία σου με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας θα σε κάνει πολύ πιο σοφό/η γύρω από το πώς πρέπει να χειρίζεσαι τις καταστάσεις για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να σου δώσει χρήσιμες συμβουλές σχετικές με την ευεξία σου. Παράλληλα, στην δουλειά σου θα έχεις την στήριξη ενός συλλογικού φορέα.

Καρκίνος
Η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σου θα σε βοηθήσει να καταστρώσεις το επαγγελματικό πλάνο σου, έχοντας πλέον μια αρκετά καθαρή εικόνα για το τι μπορείς να περιμένεις. Ίσως μάλιστα να συμβάλλει σε αυτό και η γνωμοδότηση ενός ειδικού. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να πληροφορηθείς για κάποιες κρυφές πτυχές του παρελθόντος.

Λέων
Η επιπλέον κατάρτισή σου θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς επάξια στα καθήκοντά σου, αφού κάποιες τεχνικές δυσκολίες που είχες θα αποτελέσουν παρελθόν. Μπορεί ακόμη να λάβεις μια ουσιαστική νομική βοήθεια. Παράλληλα, μια οικονομική υπόθεση που σε ταλαιπωρούσε, φαίνεται να μπαίνει σε φάση ρύθμισης, αφήνοντάς σου πλέον το πεδίο ελεύθερο.

Παρθένος
Ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός και θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις στους άλλους πόση σημασία έχουν τελικά ορισμένες λεπτομέρειες. Αλλά κι εσύ θα δικαιωθείς από την προνοητικότητά σου σε ένα οικονομικό ζήτημα. Παράλληλα, ένας «παλιός» θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς επαγγελματικά, ίσως μάλιστα να πρόκειται για την αναβίωση μιας συνεργασίας.

Ζυγός
Όλα μπορεί να εξελιχθούν καλύτερα αν κινηθείς στην λογική του αμοιβαίου συμφέροντος. Ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια πρόταση που θα πιστοποιήσει την επαγγελματική και οικονομική πρόοδό σου. Παράλληλα, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε παραδοσιακές μεθόδους και τεχνικές που μπορούν να εφαρμοστούν στην δουλειά σου, επιφέροντας θετικά αποτελέσματα.

Σκορπιός
Μια επαγγελματική συνεργασία μπορεί να σου «λύσει τα χέρια», ιδιαίτερα αν γίνει με άτομα ή φορείς που διαθέτουν μια τεχνογνωσία που σου λείπει. Επιπλέον μπορείς να αναβαθμίσεις τον εξοπλισμό σου. Παράλληλα βέβαια, η επαναφορά μιας παλιάς προσωπικής υπόθεσής σου στο προσκήνιο θα σε αναγκάσει να δώσεις τις εξηγήσεις που… οφείλεις!

Τοξότης
Εκτός από το συναισθηματικό της πλαίσιο, μια προσωπική σου σχέση φαίνεται να αποκτά και μια διακριτή χρησιμότητα, είτε στα επαγγελματικά σου, είτε στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να βρεις και τον άνθρωπο που θα μπορέσει να σε βάλει σε μια… τάξη! Παράλληλα, είναι πιθανό να ρυθμιστεί ένα περιουσιακό θέμα, ύστερα από τις αναγκαίες διαβουλεύσεις.

Αιγόκερως
Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να μάθεις περισσότερα για τον «παλαιό» κόσμο, τα ήθη του αλλά και τις κατασκευαστικές τεχνικές που ακολουθούσε. Ίσως μάλιστα να σου μπουν και κάποιες ιδέες για το πώς θα μπορούσες να επαναφέρεις το «χθες» στο σήμερα, συνδυάζοντας την παράδοση με την λειτουργικότητα, είτε στην δουλειά σου, είτε στο σπίτι σου.

Υδροχόος
Η εκμάθηση μιας νέας τεχνικής θα σε βοηθήσει να απλουστεύσεις την καθημερινότητά σου αλλά και να οργανωθείς στο επαγγελματικό πεδίο. Επιπλέον καλείσαι να βάλεις σε μια τάξη τον προσωπικό σου χώρο, υιοθετώντας έξυπνες και λειτουργικές εφαρμογές. Παράλληλα, στα προσωπικά σου μπορεί να επανεμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Ιχθύες
Θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, δίνοντας ένα –έστω και προσωρινό- τέλος σε κόντρες και αψιμαχίες που χαλούσαν διαρκώς το κλίμα στο σπίτι σου. Παράλληλα, φαίνεται να μπαίνουν σε μια τάξη τα οικονομικά σου, ύστερα από την παρέμβαση ενός ειδικού που σου υποδεικνύει το τι ακριβώς πρέπει να πράξεις.