ΚΡΙΟΣ
Οι πλανήτες φέρνουν ευκαιρίες στα οικονομικά, έσοδα ή συμφέρουσες αγορές. O Ερμής σάς ανανεώνει, αφού σας προσφέρει τη δυνατότητα για επικοινωνία και νέα γνώση. Ωστόσο, να θυμάστε πως είναι καλύτερα να έχετε συμμάχους παρά εχθρούς και να ρίχνετε νερό στο κρασί σας, όταν αντιλαμβάνεστε ζήλιες ή ανταγωνισμούς. Προτιμήστε να κρατήσετε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας και θα δώσετε όλη σας την ενέργεια στην καριέρα, όπου θα υπάρξουν και αναποδιές. Εχετε αρκετό άγχος και καλά θα κάνετε να μην είστε αφηρημένοι ή βιαστικοί όταν οδηγείτε. Προσέξτε μην τσακωθείτε με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες ή άλλους οικείους.

ΤΑΥΡΟΣ
Εχετε κοντά σας ανθρώπους που σας υποστηρίζουν και σας συμβουλεύουν στα δύσκολα. Ερωτικά, δεν φτάνει η σπιτική θαλπωρή στο ταίρι σας. Ξυπνήστε! Οι αισθήσεις και τα ανακλαστικά σας θα βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς η Αφροδίτη και ο Ερμής σάς δίνουν εξαιρετικές ιδέες για επέκταση και προσωπική εξέλιξη. Τα εργασιακά σας θα πάνε καλά, ιδίως αν ασχολείστε με πνευματικά θέματα ή με ιατρικά και παραϊατρικά επαγγέλματα καθώς και με την έρευνα. Ωστόσο υπάρχει πολύ παρασκήνιο και ακόμη περισσότερα κουτσομπολιά. Λόγω του Αρη, δίνετε μάχες για το χρήμα, με όλες σας τις δυνάμεις, αλλά τα έξοδα είναι πολλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αισθηματικά, με τον Αρη στο ζώδιό σας και τον Κρόνο απέναντί σας, πρέπει να θυμάστε πως τα λάθη δεν διορθώνονται. Κάποιοι ίσως να νιώσετε ερωτική έλξη για ένα φιλικό πρόσωπο. Η δουλειά είναι σκληρή και, προς το παρόν, οι παροχές της λιγότερες απ’ όσες χρειάζεστε. Ομως, μερικοί από σας κερδίζετε σε φήμη. Σε γενικές γραμμές είστε καλά, αλλά ο Αρης στο ζώδιό σας μπορεί να φέρει αλλεργίες, ειδικά του αναπνευστικού, και μικροατυχήματα. Να είστε συνετοί όταν οδηγείτε και να μην παρανομείτε. Πολλές επαφές και συζητήσεις και, για μερικούς, ραντεβού για νέες πηγές εσόδων. Αποφύγετε τα πολλά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η υγεία σας είναι ευαίσθητη. Προσέξτε ιώσεις και αλλεργίες καθώς και ατυχήματα. Αποφύγετε ακραίες αλλαγές στην εμφάνιση, πειραματισμούς και αισθητικές επεμβάσεις. Αισθηματικά, ο Ερμής θα σας δώσει μια χείρα βοηθείας. Ισως, πάλι, να πρέπει να έρθουν κάποιες συγκρούσεις, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Οι δεσμευμένοι προσέξτε μήπως παραμελείτε το ταίρι σας λόγω της δουλειάς σας. Η καθημερινότητά σας θα είναι δύσκολη και απαιτητική, κουραστική και γεμάτη εκνευρισμό. Προσοχή σε γραφειοκρατικές και νομικές εκκρεμότητες. Το χρήμα δεν θα σας λείψει, αν βοηθάει και λίγο ο Ωροσκόπος σας. Εχετε έσοδα, καλές αγορές και μερικοί κληρονομιές.

ΛΕΩΝ
Εργασιακά, μπορείτε να βασιστείτε στην καλή σας επικοινωνία με κάποιους συνεργάτες σας αλλά και στις ικανότητές σας, που δεν είναι και λίγες. Εργάζεστε σκληρά, αλλά τα καταφέρνετε. Τα αγαθά κόποις κτώνται. Είστε γενναιόδωροι και αντιπαθείτε τη μιζέρια. Προσέχετε για να έχετε στα οικονομικά σας. Είστε ικανοί να βγάλετε χρήματα, αλλά δεν έχετε την αίσθηση της οικονομίας. Μαζευτείτε! Χαλάτε πολλά σε περιττά και μετά μετανιώνετε. Ανοίγουν δουλειές και προοπτικές υπάρχουν, αλλά προς το παρόν έχετε κυρίως έξοδα. Μπορείτε να είστε καλά, αν σκέφτεστε θετικά. Υπερβολές και καταχρήσεις κάθε είδους μπορούν να σας βλάψουν. Αισθηματικά, απλώς… σκίζετε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σεξουαλικότητα και η ερωτική σας διάθεση βρίσκονται στο ζενίθ. Ομως, πρέπει να προσέχετε όσοι έχετε μόνιμη σχέση. Μην αφήνεστε στους πειρασμούς. Αν ο δεσμός σας είναι μακροχρόνιος, έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε… στην κρεβατοκάμαρα. Τα δύσκολα θα περάσουν. Αν υπάρχουν κάποιοι που έχουν τραβήξει μεγάλα επαγγελματικά ζόρια, αυτοί είστε σίγουρα εσείς και το κακό είναι πως έχετε… συνηθίσει τέτοιες καταστάσεις. Ωστόσο, καταφέρατε να κρατήσετε κάποια θέση και δεν περνάτε και πολύ άσχημα. Η Αφροδίτη φέρνει χρήμα ή ευκαιρίες για βελτίωση στα οικονομικά. Το τετράγωνο του Αρη σάς κάνει επιρρεπείς σε ατυχήματα.

ΖΥΓΟΣ
Ο Δίας θα φέρει κάποια καλά πράγματα για σας, είτε στα ερωτικά σας είτε στις σχέσεις σας. Μάλλον θα αντέξετε τις δυσκολίες που προκαλεί είτε η ζήλια είτε η γκρίνια του/της συντρόφου σας. Η στοργή είναι καθοριστική για τους δυο σας. Η παρουσία της γλυκιάς Αφροδίτης απέναντί σας σάς βοηθά να αναπτύξετε σχέσεις και συνεργασίες με θετικά πρόσωπα. Βασικό για σας είναι να είστε ευγενικοί με όσους σας βοηθούν. Βέβαια, έχετε πολλή κούραση και κάποιες μικροαναποδιές. Πέρασαν πολλές δύσκολες περίοδοι, με στριμωγμένα οικονομικά, μειωμένες αποδοχές και πολλές ευθύνες, αλλά θα έχετε θετικές εξελίξεις. Θα νιώσετε ασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αισθηματικά, ο Ερμής απέναντί σας τονώνει την ερωτική επικοινωνία και τη συναισθηματική ευφυΐα σας, κάτι που θα σας βοηθήσει, είτε είστε σε μόνιμη σχέση είτε ψάχνεστε. Στις φιλίες σας πρέπει να είστε όσο το δυνατόν πιο συγκρατημένοι και λιγότερο παρορμητικοί. Η Αφροδίτη προσφέρει εργασιακές ευκαιρίες. Δείξτε υπομονή σε πιθανές αντιξοότητες και προκλήσεις. Προσέξτε κάποιες συνεργασίες σας, αν και μερικοί συνεργάτες θα αποδειχτούν παραπάνω από πολύτιμοι. Είναι εποχή για μεγάλα πράγματα για σας, για λάμψη και προβολή. Πρέπει να διαχειριστείτε σοφά τα οικονομικά αλλά και τα κληρονομικά θέματα. Αφροδίτη και Δίας ενισχύουν την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Δίας κάνει πιο ευχάριστο το κλίμα στη δουλειά. Η Αφροδίτη αποδεικνύεται ο φύλακας άγγελός σας, που σας προστατεύει στις αναποδιές και φροντίζει την ψυχή και την υγεία σας. Ο Αρης απέναντι από το ζώδιό σας σάς επηρεάζει κάπως αρνητικά, στα ερωτικά και στις συνεργασίες σας. Ο Ηλιος και ο Ερμής στον Ταύρο σάς προσφέρουν καταφύγιο και υποστήριξη στην εργασία σας. Μεγάλη εύνοια για καλλιτέχνες και δημιουργούς και όσους ασχολείστε με παιδαγωγικές εργασίες και την ψυχαγωγία. Εχετε περισσότερα έσοδα τώρα και δίνετε «μάχες» για το χρήμα. Προσέξτε την υγεία σας και οδηγείτε συνετά, λόγω της αντίθεσης του Αρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ερμής φέρνει εύνοια στις σχέσεις σας με τα παιδιά σας. Προσέξτε τα ερωτικά παιχνίδια, αν δεν έχετε μόνιμο ταίρι, και μη ρισκάρετε να το χάσετε, αν έχετε. Οι περισσότεροι θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και εκεί θα ρίξετε όλο το βάρος. Αλλαγές στην καριέρα είναι για καλό. Δίας και Αφροδίτη βοηθούν πολύ τα εργασιακά σας θέματα. Καλύτερα θα είναι και τα οικονομικά σας. Επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες φέρνουν έσοδα. Οι πλανήτες υπόσχονται ευκαιρίες σε εργασία και χρήμα. Προσέξτε κακοπροαίρετα άτομα και την υγεία σας. Αποφύγετε καταχρήσεις και υπερβολές και οδηγείτε συνετά και νόμιμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσέξτε τις σχέσεις σας με τα παιδιά σας. Στα αισθηματικά, να είστε όσο το δυνατόν πιο συγκρατημένοι και λιγότερο παρορμητικοί. Ευνοούνται και οι σχέσεις και οι συνεργασίες, αλλά να θυμάστε πως ο Αρης απαιτεί να είστε συνετοί και να μην κάνετε επιπόλαιο σεξ! Η Αφροδίτη υποστηρίζει τα επαγγελματικά σας και τις δημόσιες σχέσεις σας και σας βοηθά να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Ευνοούνται οι σχέσεις με άτομα από το εξωτερικό και οι επαγγελματικές συνεργασίες με ξένους ή τουρίστες. Καβουράκια να έχετε στις τσέπες. Θα έχετε ιδιαίτερα προβλήματα, αν κάνετε σπατάλες. Αποφύγετε καθυστερήσεις σε γραφειοκρατικά ζητήματα. Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

ΙΧΘΥΕΣ
Η ανάγκη σας για αποδοχή μερικές φορές παίρνει παθολογικές διαστάσεις. Ισως σας λείπει η αυτοπεποίθηση. Προσέξτε μην τσακωθείτε με το ταίρι σας για ασήμαντα πράγματα. Οι αδέσμευτοι μη βιάζεστε. Αισθησιασμός και σεξουαλικότητα. Στην εργασία, θέλετε… να χωνεύετε τα πάντα αργά και οι ανατροπές σάς χαλάνε το στομάχι. Θα πρέπει να συνηθίσετε, για να αντέξετε τις πιέσεις. Ευκαιρία να αξιοποιήσετε περισσότερο τα ταλέντα σας και ένα από αυτά είναι η καλή σας επικοινωνία. Εργασιακές ευκαιρίες θα υπάρξουν όπως και μια σχετική εύνοια, αλλά πρέπει να κάνετε υπομονή με συνεργάτες και ανωτέρους. Η Αφροδίτη θα βοηθήσει τα οικονομικά σας.