«Γιούχαραν» την νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου κατά τη διάρκεια της προβολής της στο Φεστιβάλ των Καννών, που διεξάγεται αυτές τις μέρες.

Το «The Killing of a Sacred Deer» είναι η νέα ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη με πρωταγωνιστές τον Κόλιν Φάρελ και τη Νικόλ Κίντμαν, την οποία οι σινεφίλ περίμεναν με ενδιαφέρον μετά την επιτυχία του «Αστακού», της τελευταίας ταινίας του Λάνθιμου που ήταν υποψήφια για Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου φέτος.

Ωστόσο, στη διάρκεια της προβολής της πολλοί θεατές δεν ικανοποιήθηκαν από αυτό που είδαν με αποτέλεσμα να αρχίζουν να «γιουχάρουν» στη μέση της ταινίας και να αποχωρήσουν από την αίθουσα. Η τακτική αυτή δεν είναι καθόλου ασυνήθιστη στα κινηματογραφικά Φεστιβάλ και ιδιαίτερα σε αυτό των Καννών, που θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα της 7ης τέχνης, με αποτέλεσμα πολλές ταινίες κάθε χρόνο να κάνουν πρεμιέρα εκεί.

Πάντως, παρά την αντίδραση μέρους του κοινού, οι κριτικοί διεθνώς δείχνουν στην πλειονότητά τους εντυπωσιασμένοι από την ταινία, εξυμνώντας τη σκηνοθεσία και κυρίως την ερμηνεία της Νικόλ Κίντμαν.

Δείτε ένα απόσπασμα από την ταινία του Λάνθιμου: