Η άμμος στην κλεψύδρα... αδειάζει στη Super League 2 καθώς απομένουν τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθούν τα Playoffs ανόδου και υποβιβασμού σε Βόρειο και Νότιο όμιλο. Ο Λεβαδειακός έχει εξασφαλίσει ήδη την άνοδο από την μία και η Athens Kallithea από την άλλη, έχει το μεγάλο προβάδισμα για να πάρει το δεύτερο εισιτήριο.

Τα Χανιά έκαναν το καθήκον τους και διατήρησαν τις όποιες ελπίδες έχουν για την άνοδο στη Super League στον Νότιο Όμιλο, με τον Ολυμπιακό Β και τον Γιούχτα όμως να ηττώνται από Παναχαϊκή και Αιγάλεω αντίστοιχα και να είναι ένα βήμα από τον υποβιβασμό στην Γ' Εθνική κατηγορία. 

Μείωσαν τη διαφορά και ελπίζουν τα Χανιά στη Super League 2


Τα Χανιά υποδέχθηκαν την Καλαμάτα του Νίκου Αναστόπουλου, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τα κρατούσε... ζωντανά στη μάχη της ανόδου στη Super League. Αν και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, οι γηπεδούχοι μπόρεσαν από μία στημένη φάση να πάρουν το προβάδισμα, με τον Λεμονή να ανοίγει το σκορ με κοντινή κεφαλιά, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0vqsdiccx69)
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την "Μαύρη Θύελλα" να μπαίνει πιο δυνατά στην αναμέτρηση και να πιέζει για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, με τον Καλογεράκη όμως να βρίσκεται εκεί που χρειαζόταν λέγοντας όχι στο πολύ δυνατό σουτ του Κωνσταντινόπουλου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0vrrmxpnscp)
Τα Χανιά έψαξαν να βρουν και δεύτερο γκολ για να εξασφαλίσουν την νίκη και τα κατάφεραν στο 84ο λεπτό με τον Ελευθεριάδη να εκμεταλλεύεται την προσωπική ενέργεια του Μανουσάκη και να διαμορφώνει το τελικό 2-0 που φέρνει τους γηπεδούχους τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Athens Kallithea μ' ένα παιχνίδι παραπάνω όμως. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0vrz57ewdzt)

Ένα βήμα από τον υποβιβασμό Ολυμπιακός Β και Γιούχτας

Η ισοπαλία του Παναθηναϊκού Β στην έδρα του Διαγόρα Ρόδου, αναπτέρωσε τις ελπίδες των ομάδων του Νότιου Ομίλου που παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία. Η Παναχαϊκή υποδέχθηκε στην Πάτρα τον Ολυμπιακό Β και ξεκίνησαν με ιδανικό τρόπο το παιχνίδι, καθώς μόλις στο 7ο λεπτό προηγήθηκαν με γκολ του Μπαρέ, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Οι "ερυθρόλευκοι" που γνώριζαν πως με ήττα ουσιαστικά "αποχαιρετούσαν" την κατηγορία, μπήκαν με ορμή στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό αρχικά να ισοφαρίσουν, κάτι που όμως δεν κατάφεραν τελικά παρά την υπεροχή τους. με αποτέλεσμα να βρίσκονται ένα βήμα από τον υποβιβασμό τους στην Γ' εθνική κατηγορία. 


Την νίκη που ουσιαστικά θα του εξασφάλιζε τη θέση του και του χρόνου στη Super League 2 έψαχνε το Αιγάλεω, που υποδέχθηκε τον Γιούχτα που μετά την ήττα από την Παναχαϊκή στην Κρήτη έψαχνε ένα "θαύμα"  για να παραμείνει στην κατηγορία. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα, όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 χάρις σε γκολ του Μπάμπη στο 26ο λεπτό του αγώνα.

Η κρητική ομάδα προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αλλά οι γηπεδούχοι κρατούσαν με ευκολία το υπέρ τους προβάδισμα. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα για την ομάδα του Αιγάλεω, μιας και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 80ο λεπτό χάρις στην αποβολή του Aλεξόπουλου, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, αφού το σουτ του Μπουρσέλη στο 84ο λεπτό χτύπησε στο δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. 

Τον... χαβά του ο Λεβαδειακός - Χαμός στη μάχη της ουράς του Βόρειου Ομίλου της Super league 2

Παρά το γεγονός πως έχει ήδη στεφθεί πρωταθλητής στον Βόρειο Όμιλο ο Λεβαδειακός συνεχίζει να "πετάει" από νίκη σε νίκη. "Θύμα" του αυτή τη φορά η Νίκη Βόλου που προερχόταν από μεγάλο "διπλό" στην έδρα της ΑΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική Σκόρερ του μοναδικού τέρματος για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Τσάπρας στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Ο Καμπανιακός υποδέχθηκε την Αναγέννηση Καρδίτσας με στόχο τη νίκη που θα τον έφερνε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού πάνω από τη σημερινή αντιπαλό του. Εκείνοι όμως που είχαν τις περισσότερες αξιόλογες στιγμές, ήταν οι φιλοξενούμενοι σε μία αναμέτρηση με αρκετές δυνατές μονομαχίες. Το τελικό 0-0 κράταει τη μεταξύ τους διαφορά στον 1 πόντο, με την υπόθεση... παραμονή να ξεκαθαρίζει στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές.

Ο Ηρακλής ταξίδεψε στην Κοζάνη, όντας ουσιαστικά αδιάφορος μιας και είχε ήδη εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που κάθονταν σε... αναμμένα κάρβουνα. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε σκορ, με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται. 

Το δεύτερο 45λεπτο όμως είχε αρκετές συγκινήσεις μιας και στο 72ο λεπτό ο "Γηραιός" προηγήθηκε με γκολ του Αρόγιο "παγώνοντας" το γήπεδο. Η Κοζάνη όμως δεν άργησε να αντιδράσει μιας και 9 λεπτά αργότερα βρήκε το τέρμα της ισοφάρισης με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. 

Οι βαθμολογίες των Playoffs

Βόρειος Όμιλος 

1. Λεβαδειακός 44 (6)
2. ΑΕΛ 31 (6)
3. Νίκη Βόλου 24 (6)
4. Μακεδονικός 21 (5)
5. ΑΕΚ Β 18 (5)


Νότιος Όμιλος

1. Athens Kallithea 34 (5)
2. Χανιά 31 (6)
3. Ιωνικός 27 (5)
4. Ηλιούπολη 25 (5)
5. Καλαμάτα 19 (5)


Οι βαθμολογίες των Play - Out

Βόρειος Όμιλος

6. Ηρακλής 28 (7)
7. ΠΑΟΚ Β 27 (6)
8. Αναγέννηση Καρδίτσας 21 (7)
9. Καμπανιακός 20 (7)
10. Κοζάνη 20 (7) 
11. Αιολικός 15 (6)


Νότιος Όμιλος

6. Διαγόρας 27 (7)
7. Αιγάλεω 25 (7)
8. Παναχαϊκή 24 (7)
9. Παναθηναϊκός Β 20 (7)
10. Γιούχτας 17 (7)
11. Ολυμπιακός Β 16 (7)


** Σε παρένθεση είναι οι αγώνες που έχουν παίξει οι ομάδες