Ο Χοσέλου δίνει στον ποδοσφαιρικό πλανήτη μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική ιστορία. Βγαλμένη από τα πιο τρελά του όνειρα! Το 2022 βρισκόταν στις εξέδρες του "Σταντ Ντε Φρανς" ως οπαδός για να δει την Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτά το Champions League στον τελικό με τη Λίβερπουλ. Δυο χρόνια μετά με δυο προσωπικά του γκολ κάνει την ανατροπή στον ημιτελικό με την Μπάγερν Μονάχου και στέλνει τη "Βασίλισσα" στον τελικό όπου θα διεκδικήσει την 15η κούπα της. "Νομίζω ότι ακόμη και τα όνειρά μου δεν ήταν τόσο όμορφα όσο αυτά που έζησα απόψε". Η δήλωση του μετά τη λήξη της αναμέτρησης "μιλά" από μόνη της. Ζει το απόλυτο όνειρο ως παίκτης της!



Η εξέδρα έγινε χορτάρι και ο Χοσέλου έγινε ήρωας της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League

Απίστευτες στιγμές έζησε το βράδυ της Τετάρτης (08/05) ο Χοσέλου. Η Μπάγερν ήταν μπροστά με 1-0 και έφτανε κοντά στην πρόκριση του τελικού του Champions League. Ο επίλογος όμως ήταν... άλλος. Και ίσως του το χρώσταγε το ίδιο το ποδόσφαιρο. Με δυο προσωπικά του γκολ στο 89' και στο 90+1' κάνει την ολική ανατροπή και με το τελικό 2-1... στέλνει τους "μερένχες" στον τελικό. Η αποθέωση; Τεράστια! Η συγκίνηση του ίδιου; Απερίγραπτη!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d14k3rn9kjll)
Το 2022 ήταν όταν και είχε βρεθεί ως οπαδός στις εξέδρες του "Σταντ Ντε Φρανς" με τη φανέλα της Ρεάλ για να υποστηρίξει στην αγαπημένη του ομάδα στον τελικό με τη Λίβερπουλ όπου και την είδε να "σηκώνει" το βαρύτιμο τρόπαιο. Δυο χρόνια μετά το όνειρο που είχε καλά κρυμμένο, παίρνει σάρκα και οστά. Περίμενε πολύ για να βιώσει κάτι τέτοιο αφού δεν είχε αγωνιστεί ξανά στο Champions League παρά μόνο στο Europa League τη σεζόν 2013/14 όταν και αγωνιζόταν δανεικός στην Άιντραχτ Φρανκφόυρτης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d14k6q1czf5d)
"Νομίζω ότι κάθε παίκτης ονειρεύεται τέτοιες στιγμές, να είναι εκεί όταν χρειάζεται. Νομίζω ότι ακόμη και τα όνειρά μου δεν ήταν τόσο όμορφα όσο αυτά που έζησα απόψε. Η δουλειά μου με έφερε εδώ, για να ζήσω στιγμές όπως αυτό το βράδυ της Τετάρτης", δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ο προπονητής του, Κάρλο Αντσελότι μάλιστα τον αποθεώσε τονίζοντας για τον ίδιο πως: "Είναι ένα φανταστικό παράδειγμα, που έχει προσφέρει πολλά αυτή τη σεζόν, ακόμη και χωρίς να έχει παίξει πολλά λεπτά".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d14ls2bk14fl)

Η καριέρα του Χοσέλου και το πέρασμα από τη Ρεάλ σε μικρή ηλικία

Κι όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χοσέλου αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Είχε υπάρξει ξανά παίκτης της στο παρελθόν και συγκεκριμένα μεταξύ του 2009 και του 2012 όπου και κατέγραψε δυο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Σήμερα γίνεται ο... λυτρωτής της. Μετά τη "Βασίλισσα", ακολούθησε η Premier League στην οποία δεν κατάφερε να ξεχωρίσει με τις φανέλες των Στόουκ Σίτι και Νιούκαστλ. 


Η επιστροφή του στο ισπανικό πρωτάθλημα έγινε για λογαριασμό της Εσπανιόλ με την οποία "έλαμψε" την περυσινή σεζόν όπου και σκόραρε 16 γκολ όμως δεν κατάφερε να αποτρέψει τον υποβιβασμό της. Η συνέχεια τον βρήκε δανεικό στην Ρεάλ Μαδρίτης με τη φανέλα της οποίας έχει πετύχει 16 γκολ. Μήπως το καλύτερο γκολ το φυλάει για το τέλος; Aυτός τουλάχιστον είναι ένας μεγάλος στόχος μετά τα ημιτελικά. Να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στον μεγάλο τελικό του "Γουέμπλεϊ" όπου η Ρεάλ θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Ντόρτμουντ. Στα 34 του χρόνια ζει μέσα σε μια βραδιά την κορύφωση της καριέρας του!