Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να βρέθηκε με την... πλάτη στον τείχο, ωστόσο κατάφερε μέσα σε διάστημα δύο λεπτών να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και με "λυτρωτή" τον Χοσέλου να "λυγίσει" με 2-1 την Μπάγερν και να προκριθεί στον τελικό του Champions League στο "Γουέμπλεϊ", εκεί όπου θα "μονομαχήσει" για τη 15η της κούπα με την Ντόρτμουντ. Πανηγυρικό το κλίμα στους "μερένχες", "βράζουν" οι Βαυροί με το ακυρωθέν γκολ του Ντε Λιχτ στο 90'+12' που θα έστελνε το ματς στην παράταση. Άλλη μια φάση που μπορούσε να αλλάξει τη μοίρα μιας ιστορικής αναμέτρησης σήκωσε... τσουνάμι διαμαρτυριών!


Το γκολ του Ντε Λιχτ στο Ρεάλ - Μπάγερν που ξεσήκωσε... θύελλα αντιδράσεων

Η Μπάγερν μπορεί να προηγήθηκε με 1-0 στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" με γκολ του Ντέιβις, ωστόσο ο Χοσέλου με δυο γκολ στο 89' και στο 90'+1' έφερε... τούμπα το ματς διαμορφώνοντας το 2-1. Στο 90'+12' ήρθε η φάση που στιγμάτισε την αναμέτρηση. Ο Ντε Λιχτ σκόραρε για το 2-2, σκορ το οποίο θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση, όμως ο βοηθός σήκωσε αμέσως το σημαιάκι για οφσάιντ. Κι όλα αυτά σε μια αρκετά οριακή φάση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d14kaqy8wapd)  
Ο επόπτης επί της ουσίας στέρησε το δικαίωμα στο VAR να ελέγξει τη φάση κανονικά με τις γραμμές προκειμένου να αποφανθεί αν ο παίκτης καλυπτόταν. Μάλιστα, κυκλοφόρησε και ένα βίντεο όπου έχουν τοποθετηθεί οι γραμμές οι οποίες δείχνουν ότι ο Ντε Λιχτ καλυπτόταν. Φυσικά, άπαντες στις τάξεις της Μπάγερν "βράζουν", με τον Τόμας Τούχελ να εξαπολύει μετά τη λήξη του αγώνα πυρά κατά του επόπτη γι' αυτή του την απόφαση.



Αν το VAR διαπίστωνε ότι ο Ντε Λιχτ καλύπτεται, τότε η αναμέτρηση θα είχε οδηγηθεί στην παράταση, εκεί όπου ουδείς γνωρίζει την έκβαση του αποτελέσματος. Εκεί που μπορεί η Μπάγερν να σκόραρε και να περνούσε στον τελικό ή και πάλι η Ρεάλ να έβρισκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και να έπαιρνε την πρόκριση. Όλοι λίγο πολύ θα μείνουμε με την... απορία του τι θα μπορούσε να συμβεί!


Το viral... φιλί του Ρούντιγκερ στην οθόνη του VAR

Κοντράστ συναισθημάτων μετά το τελευταίο σφύριγμα στο Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν. Από τη μία, οι "μερένχες" πανηγύριζαν, από την άλλη οι Βαυαροί διαμαρτύρονταν για το ακυρωθέν γκολ του Ντε Λιχτ. Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι πανηγύριζαν έντονα, ωστόσο μια κίνηση του Αντόνιο Ρούντιγκερ ήταν ικανή να "τραβήξει" τα βλέμματα. Ο Γερμανός στόπερ το πήγε ένα βήμα... παραπάνω, κατευθύνθηκε στο μόνιτορ του VAR, το αγκάλιασε και έδωσε φιλί στην οθόνη, με το εν λόγω στιγμιότυπο να γίνεται... viral!