Βασανιστής μιας ολόκληρης οικογένειας ήταν ο 50χρονος Αλβανός, ο οποίος έσφαξε στη μέση του δρόμου με δέκα μαχαιριές την εν διαστάσει σύζυγό του στο Μενίδι.

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο 50χρονος αμέσως μετά το αποτρόπαιο έγκλημά του, χαλαρός και σαν να μη συμβαίνει τίποτα, πήγε σε ξενοδοχείο και άνοιξε τηλεόραση για να ενημερωθεί (!) για το τι λέγεται στα κανάλια για την πράξη του.

Λίγο αργότερα, πήρε μπύρες και... άραξε σε κοντινή οικοδομή, όπου και εντοπίστηκε από την Αστυνομία και συνελήφθη από σπόντα!

Διαβάστε επίσης: Σοκαριστικές μαρτυρίες για τον γυναικοκτόνο στο Μενίδι: "Έβαλε το κεφάλι της στη χλωρίνη ενώ ήταν έγκυος"

Δεν αφήνει το γιο του να πάει στην κηδεία!

Παράλληλα, ο 50χρονος που δολοφόνησε τη σύζυγο του στο Μενίδι δεν συναινεί ώστε να μπορέσει να παραστεί ο ανήλικος γιος του στην κηδεία της μητέρας του που θα πραγματοποιηθεί στην Αλβανία.

Άτομα από το φιλικό περιβάλλον ζητούν ένα έγγραφο από τον εισαγγελέα ώστε να μπορέσει το παιδί να ταξιδέψει και να πει το «τελευταίο αντίο» στην μητέρα του. Σημειώνεται ότι ο δολοφόνος είχε άσχημη συμπεριφορά απέναντι και στα παιδιά του, αρκετές φορές έλεγε στην κόρη του «είσαι που...να σαν την μάνα σου».

Πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι ο 50χρονος ήταν βίαιος απέναντι στη πρώην σύζυγό του μάλιστα κάποια στιγμή μεταξύ των βασανιστηρίων που της έκανε της είχε βουτήξει το πρόσωπο στον ασβέστη ενώ άλλη φορά την απειλούσε ότι θα της ρίξει χλωρίνη όταν ήταν έγκυος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1btmgwa0y35)

 

Xθες το απόγευμα η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη του δολοφόνου της 40χρονης στο Μενίδι ωστόσο νέες αποκαλύψεις δείχνουν πως ο 50χρονος έπεσε στα χέρια των Αρχών από... σύμπτωση!

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος δολοφόνος εντοπίστηκε σε μια οικοδομή στο Καματερό να πίνει μπύρες. Ωστόσο, η αστυνομία κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα περιστατικό μέθης. Ακόμη και όταν συνελήφθη, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. δεν είχαν καταλάβει ποιον είχαν στα... χέρια τους!

Όταν μεταφέρθηκε στο τμήμα, ο «χασάπης του Μενιδίου», έδωσε τα στοιχεία του και τότε εμβρόντητοι οι αξιωματικοί της Αστυνομίας είδαν πως ο 50χρονος Αλβανός είχε εμπλακεί σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και νωρίτερα είχε σκοτώσει στην οδό Πάρνηθος μια γυναίκα, την 40χρονη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1bq1prvlfz5)

 «Είσαι π@@@άνα όπως η μάνα σου», έλεγε στην κόρη του!

Αποκαλύψεις που δεν μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους έρχονται στη δημοσιότητα για τον «χασάπη του Μενιδίου», που έσφαξε τη σύζυγό του στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με το STAR, ο 50χρονος ήταν κάτι παραπάνω από χυδαίος, καθώς ακόμη και στην κόρη του φώναζε «είσαι μια π@@@ανα όπως η μάνα σου»!

Μάλιστα, η 22χρονη είχε ειδοποιήσει αρκετές φορές την αστυνομία για τους ξυλοδαρμούς που δεχόταν η μητέρα της, η οποία μαρτύρησε στα χέρια του 50χρονου πριν πέσει νεκρή από το μαχαίρι του στην οδό Πάρνηθος τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Εδώ κρυβόταν ο 50χρονος

Σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Φυλή κρυβόταν ο δράστης που δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του το πρωί της Πέμπτης στην οδό Πάρνηθος στο Μενίδι.

ginekoktonia-menidi-dolofonos-ok

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Πέμπτης ενώ εκείνος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Αυτή την ώρα κρατείται στην Ασφάλεια της περιοχής.

Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός της άτυχης 40χρονης, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά, η ΕΛ.ΑΣ. εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του συζύγου της, καθώς υπήρξαν καταγγελίες από την ίδια εναντίον του, για ενδοοικογενειακή βία.

Τραγική φιγούρα η κόρη της 40χρονης

Τραγική φιγούρα της δολοφονίας η κόρη της άτυχης γυναίκας, η οποία, σύμφωνα με το STAR, έχοντας μια φωτογραφία της μητέρας της στο κινητό της ρωτούσε εναγωνίως τους αστυνομικούς για το αν είναι η μητέρα της η γυναίκα που κείτονταν νεκρή λίγα μέτρα πιο μακριά.

Οι αστυνομικοί της επιβεβαίωσαν πως ήταν δυστυχώς η μητέρα της, με το νεαρό κορίτσι να ξεσπά σε λυγμούς, μονολογώντας πως «ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά».