Ο κόσμος μας λέει τα προβλήματά του, ζούμε κι εμείς τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σε θέματα υγείας, ασφάλειας, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, μιλώντας για την περιοδεία του με τον Στέφανο Κασσελάκη στα νησιά του Αιγαίου.

*Διαβάστε εδώ: Κασσελάκης: Κάνει άνοιγμα στο κεντροδεξιό ακροατήριο και… δικαιολογεί τις διαδοχικές του γκάφες - Πώς εξήγησε τη δέσμευσή του για 5% του ΑΕΠ στην υγεία, ενώ σήμερα είναι στο 6%

Επισήμανε πόσο μεγάλη είναι η αγωνία του κόσμου γύρω από το θέμα της υγείας, ειδικά όσων έχουν παιδιά και μεγάλους ανθρώπους, λέγοντας πως δεν βελτιώθηκε τίποτα και πως τα πράγματα έχουν δυσκολέψει.

Ακόμα, τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποβάλει προτάσεις στα θέματα της υγείας.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση Κασσελάκη για τις δαπάνες υγείας, απάντησε πως «ο πρόεδρος είπε 5% παραπάνω από αυτά που δίνουμε σήμερα».

Για το μπλόκο του Άρειου Πάγου στους Σπαρτιάτες στις ευρωεκλογές, ανέφερε ότι ο πρόεδρος ξεκαθάρισε πως δεν είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή           25-04-24