Είναι κάτι που ενώ παρακολουθείς το ματς Αστον ΒίλαΟλυμπιακός στην Αγγλία για το Europa Conference League, προφανώς με αγωνία σχετική με το ποδόσφαιρο, διαπιστώνεις ότι η κουλτούρα κάποιων είναι αξιοζήλευτη.

Το ματς Αστον Βίλα – Ολυμπιακός στην Αγγλία, ήταν προφανώς ένα ματς για το Europa Conference League και όσον αφορά ποδόσφαιρο είχε ως ημιτελικός αγωνία για τους φιλάθλους.

Αυτό αφορά τους φίλους της Αστον Βίλα, το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό που βρέθηκε στην Αγγλία σε έναν ημιτελικό του Europa Conference League, έναν Ευρωπαϊκό ημιτελικό, κάτι που για πρώτη φορά βιώνει το “ερυθρόλευκο” ποδόσφαιρο στην ιστορία του.

Στο ημίχρονο του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός στην Αγγλία για το Europa Conference League έγινε κάτι που δείχνει ότι πολλές φορές το ποδόσφαιρο και οι λάτρεις του, ως κουλτούρα, μπορεί να κερδίζουν τον θαυμασμό όλων μας. Κυρίως όταν μιλάμε για πειθαρχία που σώζει ζωές.

Αστον Βίλα - Ολυμπιακός και αγωνία

Το θέμα απασχολεί τα ΜΜΕ στην Αγγλία, καθώς ο πατέρας του οπαδού της Άστον Βίλα που έλαβε επείγουσα ιατρική βοήθεια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Βίλα Παρκ κάλεσε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να τον βοηθήσουν να βρει το άτομο που συνέβαλε ώστε να σωθεί η ζωή του γιού του.

Villa Park Display Europa Conference League Semi final

Οι οπαδοί της Άστον Βίλα στο μέρος που αποκαλείται Holte End κλήθηκαν να εκκενώσουν την περιοχή της κερκίδας τους, ώστε οι γιατροί να μπορέσουν να επέμβουν με άνεση σε ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στην αναμέτρηση για το Europa Conference League με τον Ολυμπιακό.

Στον Άστον Βίλα - Ολυμπιακός οπαδός υπέστη ανακοπή

Αναφέρθηκε ότι ο οπαδός υπέστη καρδιακή ανακοπή και επείγουσα βοήθεια παρασχέθηκε στο σημείο από άλλους οπαδούς και ιατρούς. Ο Jason Moseley θέλει να βρει ένα άτομο του οποίου η βοήθεια ήταν σημαντική για την επιβίωση του γιου του. Ο ίδιος έγραψε στο Twitter: “Παρακαλώ βοηθήστε με να βρω τη νεαρή κοπέλα που του έσωσε τη ζωή".

VILLA PARK LOUD WOW WHAT A PLACE TO BE HOLTE END

Ο οπαδός βρίσκεται σε νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του. Αυτό που είναι αξιοθαύμαστο είναι η απόλυτη πειθαρχία των οπαδών που άκουσαν τον εκφωνητή στο γήπεδο να τους προτρέψει να κάνουν χώρο, αλλά και ησυχία. Επίσης, λίγο αργότερα, ένα ασθενοφόρο βρέθηκε ανάμεσα στο Holte End και το Stand Doug Ellis. Καθώς οι γιατροί κατέβαιναν τις σκάλες με τον ασθενή, οι οπαδοί της Άστον Βίλα και του Ολυμπιακού χειροκρότησαν και οι δύο την ιατρική ομάδα.