Τα ημιτελικά των Playoffs στο NBA είναι γεγονός με το πρώτο παιχνίδι να είναι το... ορεκτικό για αυτά που θα ακολουθήσουν. Βλέποντας κανείς τα "όργια" που κάνει ο Άντονι Έντουαρντς αντιλαμβάνεται πως θα δούμε πολύ ωραία πράγματα στη συνέχεια. Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους μιας και μετά το "σκούπισμα" κόντρα στους Φοίνιξ Σανς, έκαναν και το μπρέικ στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα των Ντένβερ Νάγκετς (99-106). 

Μπρέικ με το... καλημέρα για τη Μινεσότα στα ημιτελικά των Playoffs του NBA 

Ο Ντένβερ Νάγκετς υποδέχθηκαν τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών στα Playoffs του NBA στη Δύση και είδαν από την αρχή το "σκληρό" πρόσωπο των αντιπάλων τους. Παρότι στο πρώτο ημίχρονο κρατούσαν μία μικρή διαφορά υπέρ τους, στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν άρδην.

Ένα επιμέρους σκορ (27-33) τους έφερε μπροστά στο τέλος του τρίτου δωδεκάλεπτου με τον Ναζ Ριντ να αναλαμβάνει δράση στην αρχή του τέταρτου και τον Άντονι Έντουαρντς να αναλαμβάνει να βγάζει έξω την... μπουγάδα στο φινάλε, οδηγώντας την ομάδα του στο μπρέικ (99-106) και το 1-0 στη σειρά.

Denver Nuggets vs Minnesota Timberwolves Full Game 1 Highlights | May 4 | 2024 NBA Playoffs

Ο Έντουαρντς κέρδισε τον Γιόκιτς και έδειξε τις... άγριες διαθέσεις του

Κορυφαίος για τους νικητές δεν ήταν άλλος από τον Άντονι Έντουαρντς με τον Αμερικάνο φόργουορντ να κάνει πράγματα και θαύματα μέσα στο παρκέ, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 43 πόντους και 7 ριμπάουντ με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας και μόλις 1(!) λάθος

Άξιοι συμπαραστάτες σε αυτό το μεγάλο "διπλό" για την Μινεσότα ήταν οι Καρλ Άντονι Τάουνς και Ναζ Ριντ, με τον Δομινικανό φόργουορντ να πετυχαίνει 20 πόντους και τον Αμερικάνο από την πλευρά του 16, όντας και οι δύο απίστευτα "οικονομικοί" επιθετικά για την ομάδα τους.

Anthony Edwards ERUPTS For Playoff CAREER-HIGH In Game 1 In Denver!🔥 | March 29, 2024


Από πλευράς γηπεδούχουν, πρώτος σκορερ ήταν ο Νίκολα Γιόκιτς που έκανε ό,τι μπορούσε για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του, έχοντας 32 πόντους, 8 ριμπάουντ και 9 ασίστ αλλά και επτά λάθη. Ο Σέρβος σέντερ ήταν άστοχος έξω από τα 7.25 (2/9 τρίποντα) και δεν είχε τη βοήθεια που περίμενε από τον κομβικό στη σειρά με τους Λος Άντζελες Λέικερς, Τζαμάλ Μάρεϊ.

Ο Καναδός γκαρντ έμεινε στα... ρηχά, καθώς σκόραρε ναι μεν 17 πόντους αλλά μοίρασε μόλις 4 ασίστ, με τον Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ να είναι δεύτερος σκόρερ για την ομάδα του Ντένβερ με 20 πόντους και 6 ριμπάουντ, με τον Άαρον Γκόρντον 

Nikola Jokić Full Round Two Game One Highlights vs. Timberwolves 🎥