Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 πλησιάζουν και το Ολυμπιακό Χωριό στο Σεν Ντενί, μια περιοχή στο Παρίσι, έχει ήδη προμηθευτεί τα «αντι-σεξ» κρεβάτια που έφτασαν στη Γαλλία.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 δεν θα πρωτοτυπήσουν στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς το Ολυμπιακό Χωριό στο Παρίσι, όπως είχε συμβεί και στο Τόκιο 2020, διαθέτει πλέον «αντι-σεξ» κρεβάτια, που και στη Γαλλία έχουν ακριβώς τον ρόλο που προδίδει το όνομά τους.

Είναι μια συνταγή που δοκιμάστηκε στο Τόκιο 2020 και αποφασίστηκε να ακολουθήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, σχετικά με το Ολυμπιακό Χωριό στο Παρίσι, στο οποίο φυσικά το σεξ είναι ένα θέμα που λογικά απασχολεί τη Γαλλία.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 και περιορισμός στο σεξ στο Ολυμπιακό Χωριό

Εν προκειμένω, οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 φροντίζουν ώστε στο Ολυμπιακό Χωριό στο Παρίσι το σεξ να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο την περίοδο των αγώνων.

Paris Olympics 2024: A game changer for Seine-Saint-Denis? • FRANCE 24 English

Προφανής ο λόγος για τους οποίους οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 φρόντισαν εξαρχής το Ολυμπιακό Χωριό στο Παρίσι να προμηθευτεί τα «αντι-σεξ» κρεβάτια, με τη Γαλλία να έχει φροντίσει και για τη μετά τους αγώνες χρήση τους.

Πρόκειται άλλωστε για κρεβάτια από χαρτόνι. Ο περιορισμός του σεξ στο Ολυμπιακό Χωριό στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 εκτιμάται ότι θα επιτευχθεί με τα «αντι-σεξ» κρεβάτια από χαρτόνι στο Παρίσι, τα οποία αντέχουν το βάρος μόνο ενός ατόμου. Επίσης η ξαφνική κίνηση μπορεί να οδηγήσει στη διάλυσή τους. Ως εκ τούτου θεωρούνται ακατάλληλα για σεξ.

Ολυμπιακοί αγώνες και "αντι-σεξ" κρεβάτια σε τρία κομμάτια

Δεν είναι μόνο η δομή των «αντι-σεξ» κρεβατιών που είναι περίεργη, δεδομένου ότι είναι κατασκευασμένα από χαρτόνι, αλλά και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τα μαξιλάρια και το στρώμα. Τα κρεβάτια αποτελούνται από τρία κομμάτια, το καθένα με διαφορετική σταθερότητα.

‘Anti-sex’ or sustainable: Tokyo Olympic Village cardboard beds spark speculation

Αυτά τα κομμάτια είναι ανακυκλώσιμα και επαναχρησιμοποιήσιμα. Για να απολαύσουν την τέλεια εφαρμογή, οι αθλητές θα έχουν στη διάθεσή του μια ειδική εφαρμογή. Με αυτή θα μπορούν να ανακαλύψουν, με βάση το βάρος και το ύψος τους, τον τέλειο συνδυασμό αυτών των τριών μαξιλαριών. Τα κρεβάτια έχουν ήδη φτάσει στο Παρίσι μετά την επιτυχία που θεωρείται ότι είχαν στο Τόκιο 2020. Πάντως, υπήρξαν και αυτοί που την αμφισβήτησαν.