Η χαμένη ευκαιρία του Σον στο 86ο λεπτό έκανε πολλούς οπαδούς να εκνευριστούν και άλλους να το πανηγυρίσουν δεόντως. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην Άστον Βίλα με τους "χωριάτες" να εξασφαλίζουν την τέταρτη θέση στην Premier League και την έξοδο τους στο Champions League της επόμενης χρονιάς.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί για την τέταρτη θέση στην Premier League στην Άστον Βίλα

Μπορεί η Άστον Βίλα να μην κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Europa Conference League και να αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό, αλλά μπόρεσε να διατηρήσει την τέταρτη θέση στην Premier League και να βρεθεί στο ανανέωμενο Champions League της επόμενης χρονιάς.

Οι "χωριάτες" είχαν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν την θέση τους στον αγώνα κόντρα στην Λίβερπουλ, αλλά το τελικό 3-3 άφησε ακόμη ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση. Μία υπόθεση βέβαια που... έκλεισε τελικά 24 ώρες αργότερα χάρις στο "διπλό" της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα την Τότεναμ.

Αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης, ξέσπασε ένα ατελείωτο πάρτι στο Μπέρμιγχαμ με τον τερματοφύλακα της Άστον Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνες, να είναι ο πρωταγωνιστής και εκτός γηπέδου ξεκινώντας την γιορτή ανοίγοντας σαμπάνιες για να το γιορτάσει.