Ο Παναθηναϊκός ζει σε ρυθμούς... Euroleague και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στο Final Four ύστερα από 12 χρόνια απουσίας, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βερολίνο από τις 24 έως τις 26 Μαΐου. Η "πράσινη" ΚΑΕ ετοίμαζει μια... γιορτή για τους φιλάθλους τους στο ΟΑΚΑ με γιγαντοοθόνες που θα έδειχναν τους αγώνες του "τριφυλλιού", το λεγόμενο watch party, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα γίνει τελικά πραγματικότητα και ο λόγος είναι τα πνευματικά δικαιώματα.

Τα πνευματικά δικαιώματα έβαλαν... στοπ στο watch party του Παναθηναϊκού για το Final 4 της Euroleague

Πανζουρλισμός επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού με το Final Four της Euroleague, για το οποίο η ζήτηση είναι τεράστια από πλευράς οπαδών και τα εισιτήρια δεν φτάνουν ούτε για... δείγμα! Οι "πράσινοι" που ήθελαν να ετοιμάσουν κάτι αρκετά ξεχωριστό για τον κόσμο τους, είχαν ως ιδέα να τοποθετήσουν γιγαντοοθόνες στο ΟΑΚΑ, όπου οι φίλαθλοι θα έβλεπαν τα παιχνίδια της αγαπημένης τους ομάδας, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι τελικά εφικτό να συμβεί και ο λόγος είναι τα πνευματικά δικαιώματα.

Κι αυτό λόγω της σύμβασης που έχει η NOVA με τη Euroleague Basketball για την προβολή των ματς της ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε δημόσιους χώρους. Η ελληνική συνδρομητική τηλεόραση από την πλευρά της έκανε προσπάθειες για να λυθεί το εν λόγω ζήτημα και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν πρόθυμη να πληρώσει προκειμένου να αποκτήσει τα δικαίωματα εικόνας στο ΟΑΚΑ, όμως τα προβλήματα που στάθηκαν εμπόδιο δεν κατάφεραν να ξεπεραστούν.