Νέα στοιχεία εξακολουθούν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις 67 συλλήψεις που σχετίζονται με την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ANT1, αναφέρθηκε στην υπόθεση των συλλήψεων για τον τραγικό θάνατο του αστυνομικού.

*Διαβάστε εδώ: Ξαδέρφη Λυγγερίδη: "Νιώθουμε δικαίωση, μπράβο στην αστυνομία για τις συλλήψεις - Αυτοί οι εγκληματίες δεν θα έμεναν μόνο στον Γιώργο"


«Τα καταφέραμε, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός»

«17 άτομα από τους 60 έχουν ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση των χούλιγκαν», δήλωσε αρχικά και τόνισε πως η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. διήρκεσε τέσσερις μήνες.

«Έπρεπε να αναλυθούν κάποια στοιχεία, κάποια τεχνικά στοιχεία στη ΔΕΕ, προκειμένου να προκύψει η εμπλοκή κάποιων σε πολλές από μία πράξεις οπαδικής βίας. Πολλοί από αυτούς είναι σεσημασμένοι. Τώρα όμως τώρα έχουν πρόβλημα, γιατί η κατηγορία είναι για εγκληματική οργάνωση», σημείωσε.

«Γύρω στα 60 άτομα ήταν αρχηγοί και υπαρχηγοί. Και το φοβερό είναι ότι μετά τη δολοφονία, ακούγονται να λένε “καταφέραμε τον στόχο μας, τα καταφέραμε, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός, πέθανε ένας αστυνομικός», πρόσθεσε.

Όπως σχολίασε ο κ. Καλλιακμάνης, «κάποιοι εκμεταλλεύονται τα παιδιά αυτά, για να κάνουν άλλες δουλειές. Βλέπουμε αυτά τα παιδιά με την επιθετικότητα να κάνουν μπραβιλίκια και διακίνηση ναρκωτικών».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0r8cyfgmn15)