Οι προσδοκίες των ποδοσφαιρόφιλων (και όχι μόνο) όταν έβλεπαν τις αμφίρροπες μάχες που έβγαζε η κληρωτίδα ενόψει των προημιτελικών του UEFA Champions League, έχουν επισφραγιστεί απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο με τον ένα προημιτελικό να είναι συγκλονιστικότερος από τον άλλον. Σήμερα (17/4) κλείνει ο κύκλος των σπουδαίων αναμετρήσεων για τον γύρο των "8" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τις Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης από τη μία, αλλά και τις Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ από την άλλη, να διεκδικούν τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια των ημιτελικών, εκεί όπου ήδη βρίσκονται Παρί Σεν Ζερμέν και Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι μάχες των προημιτελικών του UEFA Champions League δεσπόζουν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της Τετάρτης (17/4) ενώ σήμερα ξεκινά και το μονοπάτι του Στέφανου Τσιτσιπά στο ATP 500 της Βαρκελώνης με τον Έλληνα τενίστα και νικητή του ATP 1000 στο Μόντε Κάρλο να αντιμετωπίζει τον Αυστριακό Σεμπάστιαν Όφνερ (νούμερο 43 της Παγκόσμιας Κατάταξης). Τέλος, σήμερα γίνεται γνωστός και ο αντίπαλος του Περιστερίου στον ημιτελικό του Final-4 του Basketball Champions League με την Τενερίφη να φιλοξενεί την Τόφας.

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο νικητής (μοιάζει να) τα παίρνει όλα!

Από τη στιγμή που βγήκε το ζευγάρι ανάμεσα στην κάτοχο του Champions League με την πολυνίκη του θεσμού, άπαντες πίστευαν πως ο νικητής και της φετινής σεζόν θα είναι κάποια εκ των δύο συγκεκριμένων ομάδων. Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο "Έτιχαντ" μετά την επική μονομαχία του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" όπου έληξε με το εντυπωσιακό 3-3!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0fwsujllmtl)

Στην γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ξέρει πως έχει να αντιμετωπίσει το δυσκολότερο τεστ της απέναντι στην πιο βαριά φανέλα της Ευρώπης. Οι "Πολίτες" είναι αήττητοι σε 22 αναμετρήσεις για το UEFA Champions League και θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής ώστε να κατακτήσουν μία ακόμη κορυφή, αυτή με το μεγαλύτερο αήττητο στη διοργάνωση το οποίο έχει η... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Φέργκιουσον (2007-2009).

Από την άλλη, η "Βασίλισσα" σε 11 περιπτώσεις νοκ-άουτ παιχνιδιών όπου το δεύτερο παιχνίδι ήταν εκτός έδρας και το πρώτο έληξε ισόπαλο, αποκλείστηκε τις 9! Οι δύο που πέρασε ήρθαν στο Μάντσεστερ, με τον Αντσελότι να θέλει να... τριτώσει η "σύμπτωση".

22:00 Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης / MEGA, Cosmote Sport 2

Μπάγερν Μονάχου - Άρσεναλ: Η ευκαιρία των "Κανονιέρηδων" να δείξουν πως ανήκουν στην ελίτ!

Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στη σεζόν, η Άρσεναλ δεν έμοιαζε ικανή να δυσκολευτεί από την Μπάγερν. Παρ' όλα αυτά στο UEFA Champions League παίζει ελάχιστο ρόλο η... μεγάλη εικόνα. Η εμπειρία μιας ομάδας και ο τρόπος που ξέρει να διαχειρίζεται αυτές τις ξεχωριστές βραδιές της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, είναι και το μεγάλο όπλο της, κάτι που οι Βαυαροί απέδειξαν και στον πρώτο προημιτελικό των δύο ομάδων.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0fwsujaxxjt)

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ είδε τους παίκτες του Αρτέτα να κάνουν παιδαριώδη λάθη στην άμυνα (τα οποία φέτος είχαν εκλείψει) και να τη βάζουν στο παιχνίδι. Όμως το γκολ του Τροσάρ για το 2-2 ήρθε για να λυτρώσει το ζευγάρι και να δώσει αμείλικτο ενδιαφέρον στο δεύτερο παιχνίδι της "Αλιάνζ Αρένα".

Η Μπάγερν έχασε το πρωτάθλημα στη Γερμανία μετά από 11 σερί κατακτήσεις, ο Χάρι Κέιν βλέπει την "γκίνια" του να χτυπά και στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, γι' αυτό και το Champions League αποτελεί την μοναδική ευκαιρία των Βαυαρών πλέον για να πανηγυρίσουν κάτι αυτή τη σεζόν.

Από την άλλη η Άρσεναλ είδε το εντυπωσιακό της σερί στην Premier League να σταματά από την Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι και πλέον η Μάμτσετερ Σίτι είναι το απόλυτο φαβορί. Για ακόμη μια σεζόν οι "Κανονιέρηδες" φαίνεται να πληρώνουν την απειρία τους και το... DNA τους. Αυτό ακριβώς θέλει να αλλάξει ο Αρτέτα και το έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Για να περάσει όμως στην "επόμενη πίστα", η Άρσεναλ θα πρέπει να πάρει την πρόκριση μέσα στο Μόναχο!

22:00 Μπάγερν Μονάχου - Άρσεναλ / Cosmote Sport 3

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Τετάρτης (17/4)

12:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 500 2024 Βαρκελώνη

14:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 500 2024 Βαρκελώνη

16:00 Star Κεντρικής Ελλάδας Έσπερος Λαμίας – ΑΕ Ψυχικού Elite League

17:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 500 2024 Βαρκελώνη

19:00 COSMOTE SPORT 6 HD Tσιτσιπάς- Όφνερ ATP 500 2024 Βαρκελώνη

19:30 Novasports 6HD WTA 500 Porsche Tennis Grand Prix Τένις

21:00 COSMOTE SPORT 4 HD Τενερίφη – Τόφας FIBA Basketball Champions League

22:00 COSMOTE SPORT 8 HD Νταντί – Ρέιντζερς Scottish Premiership

22:00 COSMOTE SPORT 3 HD Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ UEFA Champions League

22:00 ΜΕGA-COSMOTE SPORT 2 HD Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης UEFA Champions League

22:15 COSMOTE SPORT 7 HD Πόρτο – Βιτόρια Γκιμαράες Taca de Portugal