Ήταν 30 Σεπτεμβρίου 2021, όταν ο Ολυμπιακός βρέθηκε ξανά στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Τότε, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ισοπεδώσει 3-0 τη Φενερμπαχτσέ μέσα στην ιστορική και... καυτή έδρα τους, με σκόρερ τους Τικίνιο (6') και Μασούρα (63', 68'). Ένα παιχνίδι από το οποίο δεν είχε απουσιάσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Στην Κωνσταντινούπολη για το σπουδαίο παιχνίδι 

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα από τα πιο σημαντικά και πιο κρίσιμα παιχνίδια στην ευρωπαϊκή ιστορία του, τον δεύτερο προημιτελικό του Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν απόψε το βράδυ τη Φενερμπαχτσέ και θέλουν να διαφυλάξουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αλλά και να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει την ευκαιρία να βρεθούν για πρώτη φορά σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λοιπόν, δεν μπορούσε να λείπει.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δεν ήταν δυνατόν να μη βρεθεί δίπλα στην ομάδα του και τους ποδοσφαιριστές σε αυτή την ιστορική βραδιά. Έτσι, βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη και το βράδυ θα παρακολουθήσει από κοντά τη μεγάλη αναμέτρηση Φενέρ - Ολυμπιακός, από τα επίσημα του «Σουκρού Σαράτσογλου». Με τη διοίκηση του τουρκικού συλλόγου να αναμένει την άφιξη του προέδρου των Πειραιωτών, ώστε να ανταποδώσουν τη φιλοξενία του πρώτου αγώνα.

Υπενθυμίζουμε ότι για λόγους ασφαλείας η UEFA αρνήθηκε στον Ολυμπιακό να παραχωρήσει εισιτήρια για τον μεγάλο επαναληπτικό για τα προημιτελικά του Conference League. Με αποτέλεσμα σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» να αγωνίζονται μπροστά μόνο σε Τούρκους οπαδούς. Με τους οπαδούς της Φενέρ να έχουν εξαφανίσει τα διαθέσιμα εισιτήρια. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι μέχρι το βράδυ της Τετάρτης είχαν μείνει μόλις 1.000 εισιτήρια αδιάθετα.