Η Λίβερπουλ αναζητά το νέο προπονητή της, ο Ρούμπεν Αμορίμ είναι ακριβός και, όπως φαίνεται, αληθινό θέμα υπάρχει μόνο στην περίπτωση του Άρνε Σλοτ. Ο προπονητής της Φέγενορντ την περασμένη Κυριακή οδήγησε την ομάδα του Ρότερνταμ στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ολλανδίας. Την Πέμπτη, 25 Απριλίου, ισχυρίστηκε ότι η Λίβερπουλ και η Φέγενορντ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να μετακομίσει στο "Άνφιλντ" και να αναλάβει τους "κόκκινους" τη μετά-Γιούργκεν Κλοπ εποχή. 

Λίβερπουλ: Ο Σλοτ αισιοδοξεί για συμφωνία 


Η Λίβερπουλ έχει περάσει σε μια εποχή κατάθλιψης. Οι δύο τελευταίες ήττες της στο πρωτάθλημα την έβγαλαν, μάλλον οριστικά, εκτός διεκδίκησης τίτλου. Ο αποκλεισμός στο Europa League, μετά το 3-0 της Αταλάντα στο "Άνφιλντ", την αφήνει μόνο με το League Cup. Η 19η Μαΐου και το παιχνίδι με τους Γουλβς στο "Άνφιλντ" θα είναι βουτηγμένα, εκτός της στενοχώριας, στη μελαγχολία. Ο Γιούργκεν Κλοπ φεύγει. 

Η θέση, όμως, παραμένει ελκυστική, για τον προπονητή που πολλοί ήδη παρομοιάζουν με τον Έρικ Τεν Χαγκ. Δεν το κάνουν για καλό. Προβλέπουν... παρωδία ανάλογη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σλοτ, πάντως, ως προπονητής που σέβεται τον εαυτό του, δεν μπορεί να νοιάζεται για την πίεση που θα του ασκηθεί. Είναι επαγγελματίας προπονητής και αγκαλιάζει την πρόκληση. 

Γι' αυτό, κιόλας, δεν ισχυρίζεται, απλώς, ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγμάτευση. "Αισιοδοξεί" για τη συμφωνία. "Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει", δήλωσε.