Συναγερμός έχει σημάνει στο... στρατόπεδο του Παναθηναϊκού με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ! Ο Ισπανός φόργουορντ που δεν αγωνίστηκε στο Game 2 ρου "τριφυλλιού" με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ λόγω του ότι ταλαιπωρούταν από ιγμορίτιδα και μικροτραυματισμό, έμεινε εκτός και από τη σημερινή (27/04) προπόνηση των "πράσινων" καθώς αναχώρησε με προορισμό την Ισπανία προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Ως εκ τούτου, δεν θα αγωνιστεί στα δυο παιχνίδια με τους Ισραηλινούς στο Βελιγράδι γι ατα playoffs της Euroleague!

Στην Ισπανία για εξετάσεις ο Ερνανγκόμεθ - Εκτός από τα ματς του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι 

Τις υπηρεσίες του Χουάντσο Ερναγκόμεθ θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός στα δυο παιχνίδια με τη Μακάμπι στο Βελιγράδι. Ο Εργκίν Αταμάν που είδε την ομάδα του να ισοφαρίζει σε 1-1 τη σειρά των playoffs της Euroleague, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ισπανό φόργουορντ ο οποίος έχει μεταβεί στην Ισπανία για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που αντιμετωπίζει και έτσι ο Τούρκος τεχνικός καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Ο Ερνανγκόμεθ δεν συμμετείχε στη σημερινή (27/04) προπόνηση του "τριφυλλιού" λόγω του του ταξιδιού του, ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νεότερα σχετικά με την κατάσταση του. Υπενθυμίζεται ότι η "πράσινη" αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό το Βελιγράδι τη Δευτέρα (29/04).