Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παναθαϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη "Χάλα Πιονίρ" του βελιγραδίου για το Game 3 των playoffs της Euroleague, με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1 και τους "πράσινους" να θέλουν να κάνουν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για το Final Four του Βερολίνου. Η ισραηλινή ομάδα έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης της πως βρήκε τη λύση προκειμένου να έχει περισσότερο κόσμο στο πλευρό της απ' ότι συνήθως όπου το όριο ήταν 300 οπαδοί, με τον πρόεδρο της "πράσινης" ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο που θα δώσει το παρών στο Βελιγράδι, να τοποθετείται και να σχολιάζει το γεγονός μέσα από τα social media.

"Τρέλα" από τους οπαδούς της Μακάμπι για το Game 3 της Εuroleague με τον Παναθηναϊκό

Χαμός από τους οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ για να βρεθούν στη "Χάλα Πιονίρ" και να υποστηρίξουν από κοντά την ομάδα τους κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Game 3 της Euroleague! Οι Ισραηλινοί ανακοίνωσαν ότι κατάφεραν να βρουν τη χρυσή... τομή με την αστυνομία της Σερβίας και έτσι όσοι οπαδοί της βρίσκονται στο Βελιγράδι και έχουν εισιτήριο, θα μπορούν και να εισέλθουν στο γήπεδο.


Αξίζει να τονιστεί ότι δεν έχουν γινεί γνωστές οι λεπτομέρειες σχετικά με το πόσοι περίπου φίλαθλοι υπολογίζεται ότι θα βρεθούν στις εξέδρες της "Χάλα Πιονίρ" ωστόσο ορισμένα ισραηλινά ΜΜΕ κάνουν λόγο για περίπου 1.000 οπαδούς της Μακάμπι, κάτι που θα δώσει άλλη... διάσταση στους τυπικά γηπεδούχους.

Η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και το... παρών στο Βελιγράδι

Μετά την ανακοίνωση της Μακάμπι Τελ Αβίβ ότι όσοι φίλαθλοι της ομάδας που βρίσκονται στο Βελιγράδι και έχουν εισιτήριο θα μπορέσουν να δώσουν κανονικά το παρών στις εξέδρες της "Χάλα Πιονίρ" για το Game 3 με τον Παναθηναϊκό, ο πρόεδρος της "πράσινης" ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε και... απασφάλισε μέσω των επίσημων λογαριασμών που διατηρεί στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του "τριφυλλιού" θα βρεθεί στο Βελιγράδι προκειμένου να βρεθεί δίπλα στην ομάδα του.


"Πριν από 3-4 μήνες όταν γινόταν η ψηφοφορία για το αν θα συμμετέχει η Μακάμπι στη φετινή διοργάνωση, με όσα συνέβαιναν στην περιοχή, η Μακάμπι είπε και υποσχέθηκε ότι όλα τα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

Ξαφνικά τώρα διαβάζω παντού ότι θα έχουν 2.000 οπαδούς. Ελπίζω ότι αυτά είναι μ@λ@κίες και η EuroLeague θα κάνει αυτά που χρειάζεται για να ξεκινήσει το παιχνίδι και να ξεκινήσει με τις συνθήκες που υποσχέθηκε τότε η Μακάμπι και όλοι ψηφίσαμε η Μακάμπι να είναι μέρος αυτής της διοργάνωσης. Ελπίζω η EuroLeague να κάνει αυτό που χρειάζεται".