Οριστικοποιήθηκε από τη Euroleague το πρόγραμμα για τους αγώνες Παναθηναϊκός Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπαρτσελόνα Ολυμπιακός με τη διοργανώτριας να ανακοινώνει της μέρες και οι ώρες των αναμετρήσεων σε ΟΑΚΑ και Βαρκελώνη.

Πρόκειται για τα Game 5 στη μάχη για το Final-4 της Euroleague, με Παναθηναϊκό, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό, να γνωρίζουν πλέον τις μέρες και τις ώρες που θα διεξαχθούν τα ματς.

Μιλάμε πλέον για την ημέρα και την ώρα τις αλήθειας στη Euroleague για τους “αιώνιους” Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, απέναντι σε Μακάμπι και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα.

Η Euroleague ανακοίνωσε τα ματς Παναθηναϊκός - Μακάμπι, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ την Τρίτη του Πάσχα, 7 Μαΐου στις 21:15 και φυσικά με νίκη θα προκριθεί στο Final Four της Euroleague.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0tgkroqpzoh)

Αυτή τη νίκη για την πρόκριση στο Final Four της Euroleague που θα ψάξει και ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη, κόντρα στη Μπαρτσελόνα, αλλά μία μέρα αργότερα, συγκεκριμένα την Τετάρτη 8/5, στις 22:00 στο Palau Blaugrana.

Λίγο μετά την ανακοίνωση από τη Euroleague, του προγράμματος, κυκλοφόρησαν από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τα εισιτήρια του αγώνα για το ΟΑΚΑ, τα οποία αναμένεται φυσικά να εξαντληθούν.

Κι άλλο ζευγάρι Euroleague μετά τα Παναθηναϊκός - Μακάμπι, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός

Το πρόγραμμα ανακοινώθηκε επίσημα από τη Euroleague. Με τη Ρεάλ Μαδρίτης  να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση ήδη, υπάρχει άλλο ένα ζευγάρι που συνεχίζει τη μάχη για να βρεθεί στο Βερολίνο από τις 24 έως τις 26 Μαΐου, στο Final Four της Euroleague.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0xk1qeefz7d)

Ο λόγος για την αναμέτρηση ΦενέρμπαχτσεΜονακό που διεξάγεται απόψε στην Τουρκία. Πρόκειται για το Game 4 της σειράς με τη Φενέρ να προηγείται με 2-1. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20.45. Αν επικρατήσει η Μονακό, τότε θα προκύψει και Game 5 στην έδρα των Μονεγάσκων, το οποίο θα ορίσει προφανώς η Euroleague, κάτι που αν τελικά χρειαστεί, αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο.