Πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε επιλέξει το σωστό συνεργείο για να αποταστήσει την βλάβη του αυτοκινήτου μας. Ο κος Μπούπαλης ιδιοκτήτης-εκπρόσωπος από το συνεργείο Renault, Citroen και Peugeot, Van Auto μας εξηγεί:
  1. Έρευνα αγοράς: Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνει κάποιος πριν επιλέξει ένα συνεργείο αυτοκινήτων είναι μια έρευνα αγοράς. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί κανείς να συγκρίνει από τις υπηρεσίες μέχρι τις τιμές και να επιλέξει αυτό που τα προσεγγίζει καλύτερα και θα τον αφήσει ικανοποιημένο.
  2. Κριτικές συνεργείων: Μια καλή έρευνα στο διαδίκτυο ή σε κάποια σχετική υπηρεσία, ώστε να μπορέσει ο πελάτης να διαβάσει τα σχόλια είναι πολύ σημαντική. Εάν κάποιο συγκεκριμένο σχόλιο αναφέρεται συχνά, όπως υψηλό κόστος ή καθυστερήσεις στην εργασία, αυτό δίνει μια εικόνα στον πελάτη και μαζί με την έρευνα αγοράς μπορεί να του σώσει και χρόνο και χρήμα.
  3. Όχι στις συχνές αλλαγές συνεργείων: Το να αλλάζει κανείς σε κάθε service, συνεργείο αυτοκινήτων, δεν αποτελεί και την καλύτερη επιλογή και αυτό γιατί ένα συνεργείο αυτοκινήτων γνωρίζει τις περισσότερες φορές το όχημα και ξέρει τα προβλήματα και την συνολική του κατάσταση. Αυτό κάνει ευκολότερη τη συντήρηση, αλλά και κάποια ενδεχόμενη επισκευή από τον μηχανικό. Ακόμα, το να έχει κανείς ένα σταθερό συνεργείο αυτοκινήτων, πέρα από την εμπιστοσύνη που θα υπάρχει μεταξύ του πελάτη και του μηχανικού, θα λαμβάνει ο πελάτης και καλύτερες υπηρεσίες και οικονομικότερες.
  4. Μην εντυπωσιάζεστε από τη «βιτρίνα» ενός συνεργείου αυτοκινήτων: Η εξιδανικευμένη εικόνα ενός συνεργείου αυτοκινήτων μπορεί να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ένα καλό συνεργείο αυτοκινήτων δεν ενδιαφέρεται τόσο για την εικόνα και το marketing, όσο να έχει ικανοποιημένους πελάτες. Συνεργεία, τα οποία ενδιαφέρονται μόνο για τη βιτρίνα, αλλά δεν δίνουν σημασία στα αυτοκίνητα και την ικανοποίηση των πελατών τους, καλό θα είναι να τα αποφεύγουμε.
  5. Αποτελέσματα: Ένα συνεργείο αυτοκινήτων πρέπει να ενημερώνει τον πελάτη για όλα τα ανταλλακτικά και ακόμα περισσότερο για τους κινδύνους και τη διάρκεια ζωής ενός ιμιτασιόν ανταλλακτικού. Ο επαγγελματίας μηχανικός θα προσφέρει όλες τις λύσεις των αυθεντικών ανταλλακτικών και θα ενημερώσει και για πιθανή οικονομικότερη επισκευή, με όπιο βέβαια τίμημα συνεπάγεται αυτή. Έτσι , ο πελάτης θα πρέπει να δίνει μεγάλη σημασία στα αποτελέσματα, για να κάνει τις σωστές επιλογές και στο επόμενο service.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.sinergio-van.gr