Η εμπλοκή του στους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού από πολύ μικρή ηλικία και η συμμετοχή του τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Formula 3 δεν στάθηκαν ικανές ώστε να τον απαλλάξουν από την άχαρη διαδικασία της έκδοσης διπλώματος οδήγησης.

Ο λόγος για το Mich Schumacher, γιo του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, που σε ένα εμφανώς χιουμοριστικό video εμφανίζεται να ξεκινά τα πρώτα μαθήματα οδήγησης πίσω από το τιμόνι μιας Mercedes-AMG A45 4MATIC.

O 18χρονος, πλέον, Mich Schumacher, ο οποίος εκτός των άλλων αποτελεί πρεσβευτή της Mercedes-Benz, θα αποτελέσει τον βασικό πρωταγωνιστή μια διαδικτυακής σειράς που έχει τίτλο «Fahrschule Furious» και θα ολοκληρωθεί μετά την προβολή πέντε επεισοδίων.

Ανάμεσα στους… αστέρες που πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσουν με τον 18χρονο Mick Schumacher, ξεχωρίζει ο Bernd Mayländer, οδηγός του Safety Car του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 και ο Mesut Özil, μέλος της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Γερμανίας.

Αυτό το διάστημα, πάντως, ο Mick Schumacher βρίσκεται με την ομάδα της Prema Powerteam στo Ηungaroring, στο πλαίσιο προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Formula 3.