Την επιστροφή του Rexton στη γραμμή παραγωγής επιβεβαίωσε η SsangYong διά στόματος του Διευθύνοντα Συμβούλου της κορεατικής φίρμας, Jhong-Sik Choi.

Το Rexton, οι πρώτες φωτογραφίες του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα αποκαλύπτοντας με κάθε λεπτομέρεια τις σχεδιαστικές προδιαγραφές του, πρόκειται να αποτελέσει την κορυφαία πρόταση στην γκάμα της SsangYong.

Το παραπάνω συμπέρασμα επιβεβαιώνουν άλλωστε οι εξωτερικές διαστάσεις του και ειδικότερα το μήκος που θα φτάνει τα 4,85 μέτρα.


Όπως και να έχει δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία τετρακίνησης σε όλες τις εκδόσεις του αυτοκινήτου, όπως άλλωστε και η ενσωμάτωση προηγμένων εφαρμογών άνεσης και ασφάλειας στον βασικό εξοπλισμό.

Μάλιστα, η κορεατική φίρμα επιβεβαίωσε ήδη την ύπαρξη μιας οθόνης αφής υψηλής ανάλυσης μεγέθους 9,2 ιντσών στον κατάλογο του εξοπλισμού, η οποία μεταξύ άλλων θα υποστηρίζει λειτουργίες όπως το Apple Carplay και το Android Auto.

Η SsangYong προτίθεται να εξελίξει κινητήρες βενζίνης και diesel για το κορυφαίο SUV στην γκάμα της, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτούς.

Τέλος, η χρήση χάλυβα υπερυψηλής ανθεκτικότητας σε ποσοστό 63% θα διασφαλίζει την απαραίτητη ακαμψία του πλαισίου, περιορίζοντας ταυτόχρονα και το συνολικό βάρος.

Η εμπορική πορεία του νέου SsangYong θα ξεκινήσει από την Κορέα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, ωστόσο, στις υπόλοιπες αγορές το μεσαίων διαστάσεων SUV αναμένεται στα τέλη του 2017.