Την γνωστή, λαϊκή παροιμία πως το καλό πράγμα αργεί να γίνει επιβεβαιώνει η Koenigsegg η οποία κρατάει στην αναμονή τους υποψήφιους πελάτες της εξαιτίας του ιδιαίτερα αργού ρυθμού παραγωγής.


Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της σουηδικής φίρμας, Christian von Koenigsegg, o ετήσιος ρυθμός παραγωγής αυτή τη στιγμή δεν ξεπερνά τα 25 αυτοκίνητα, γεγονός που έχει εκτοξεύσει το διάστημα της αναμονής στα τέσσερα χρόνια.


Αυτό επί της ουσίας σημαίνει πως αν κάποιος σήμερα εκταμιεύσει το ποσό των περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ ώστε να αποκτήσει μια από τις προτάσεις της Koenigsegg, η παραλαβή του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί το 2021.


Ένας από τους λόγους της σημαντικής ομολογουμένως καθυστέρησης αποτελεί το γεγονός ότι η Koenigsegg κατασκευάζει επιπλέον κινητήρες με τους οποίους εφοδιάζει την Spyker.


Λύση σε ένα παρόμοιο «πρόβλημα» καλείται να δώσει ωστόσο και η Bugatti. H γαλλική φίρμα έχει τη δυνατότητα να παράγει 70 αντίτυπα της Chiron σε ετήσια βάση, την ίδια στιγμή που οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεπεράσει τις 250.