Πιστή στην υπόσχεσή της και στα teaser που προηγήθηκαν η ιαπωνική φίρμα αποκαλύπτει από το «floor» της έκθεσης στην αμερικανική μητρόπολη τo σπορ προδιαγραφών εξοπλιστικό πακέτο με τα διακριτικά F Sport το οποίο προστίθεται στις διαθέσιμες επιλογές των εκδόσεων LS 500 και LS 500h, εξασφαλίζοντάς τους περισσότερο δυναμισμό τόσο σχεδιαστικά όσο και επί της ουσίας.

Όπως συνήθως ισχύει για το σύνολο των F Sport εκδόσεων, έτσι και το LS αποκτά μια νέα πιο επιθετική γρίλια στο οικείο μοτίβο της κλεψύδρας και για την οποία, όπως επισημαίνουν οι Ιάπωνες χρειάστηκαν πέντε μήνες για το σχεδιασμό της, ανασχεδιασμένα κατώτερα πλευρικά τμήματα προς όφελος της αεροδυναμικής καθώς και αντίστοιχες βελτιώσεις στο σύνολο του αμαξώματος, ενώ η εξωτερική εικόνα συμπληρώνεται από τους τροχούς των 20 ιντσών και τα διακριτικά F Sport στα φτερά.

Στο εσωτερικό, το F Sport χρίσμα συνεπάγεται νέες επενδύσεις στα καθίσματα και σε νέες λεπτομέρειες αλουμινίου σε διάφορα σημεία του θαλάμου επιβατών, ένα σπορ αισθητικής τιμόνι και ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων που παραπέμπει σε αυτόν του supercar LFA. Στο ίδιο σπορ μοτίβο, τα πεντάλ είναι πλέον αλουμινίου ενώ ο επιλογέας ταχυτήτων επενδύεται και αυτός με δέρμα.

Ανεξαρτήτως αισθητικής, το πιο σπορ προσανατολισμό της έκδοσης αναλαμβάνουν να μεταδώσουν επί της ουσίας ένα ισχυρότερο σύστημα πέδησης το οποίο αποτελείται από μεγαλύτερα δισκόφρενα σε συνδυασμό με εξαπίστονες δαγκάνες στους μπροστινούς τροχούς και τετραπίστονες πίσω.

Οι τετρακίνητες F Sport εκδόσεις επωφελούνται επίσης από το Handling Package το οποίο περιλαμβάνει ένα αναβαθμισμένο για μεγαλύτερη απόκριση σύστημα διεύθυνσης, σπορ ρυθμίσεις στην αερανάρτηση σε συνδυασμό με το ενεργό σύστημα αντιστρεπτικών δοκών της φίρμας Active Stabilizer.

Σε ό,τι αφορά τα κινητήρια σύνολα, η έκδοση LS 500 F Sport εξοπλίζεται με τον γνωστό διπλά υπερτροφοδοτούμενου V6 κινητήρα των 3,5 λίτρων απόδοσης 415 ίππων ο οποίος μπορεί να συνδυαστεί με το δέκα σχέσεων αυτόματο κιβώτιο της Lexus. Επίσης διαθέσιμη με τα διακριτικά και τις βελτιώσεις F Sport θα είναι η υβριδική έκδοση η οποία εφοδιάζεται επίσης με V6 3,5 λίτρων o ο οποίος σε συνδυασμό με δύο ηλεκτρικά μοτέρ αποδίδει 354 ίππους.