Με τιμή αφετηρίας τα 17.930 ευρώ και όφελος που μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 2.500 ευρώ διατίθεται στην ελληνική αγορά το SsangYong XLV.

Πέρα από την ανταγωνιστική τιμή και τους γενναιόδωρους χώρους για επιβάτες και αποσκευές,  το κορεατικό SUV διαθέτει μια πλήρη γκάμα δικίνητων και τετρακίνητων εκδόσεων, καλύπτοντας κάθε απαίτηση.

Αναλυτικότερα, το SsangYong XLV εφοδιάζεται με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου και βενζίνης – LPG 1.6 λίτρου, με απόδοση έως και 128 ίππους.

Τα τετρακύλινδρα σύνολα που διαμορφώνουν την γκάμα του αυτοκινήτου συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι ταχυτήτων ή με αυτόματο κιβώτιο επίσης έξι σχέσεων, όπως άλλωστε και με το «έξυπνο» σύστημα τετρακίνησης Active AWD.

O πλούσιος εξοπλισμός σε επίπεδο άνεσης και ασφάλειας είναι ένα ακόμα στοιχείο που κάνει το SsangYong XLV να ξεχωρίζει, ενώ εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι η κορεατική πρόταση συνοδεύεται από  εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών, 5ετή δωρεάν οδική βοήθεια, 5ετές δωρεάν service (εργασία & ανταλλακτικά) και εγγύηση επαναγοράς 55 μηνών.