Η Citroen στοχεύοντας στην ενίσχυση και τη διατήρηση της πιστότητας των πελατών της, εγκαινιάζει το νέο  ανταγωνιστικό πρόγραμμα συντήρησης, Citroen Economy Service.  

Το πρόγραμμα Economy Service αποτελεί ένα νέο προνομιακό πρόγραμμα συντήρησης για αυτοκίνητα ηλικίας 5 έως 15 ετών το   οποίο προσφέρεται σε κόστος μόνο 125 ευρώ.

Προβλέπει την αντικατάσταση μιας σειράς απαραιτήτων για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου αναλώσιμων ανταλλακτικών, καθώς και ένα λεπτομερή έλεγχο του αυτοκινήτου στην παραπάνω τιμή των 125 ευρώ στην οποία περιλαμβάνονται  Φ.Π.Α., εργασία και ανταλλακτικά.

Εκτός από την ιδιαίτερα προσιτή τιμή, το «Citroën Economy Service» διασφαλίζει στους κατόχους, ότι η συντήρηση του αυτοκινήτου τους γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό με 12μηνη εγγύηση εργασιών και ανταλλακτικών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή που επίσης συνοδεύονται από 12μηνη εργοστασιακή εγγύηση, καθώς και γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας Citroën.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στο http://www.citroen.gr/offres/citroen-economy-service/.