Η Mercedes-Benz Ελλάς εγκαινιάζει την νέα υπηρεσία StarRent Mercedes-Benz & smart Rentals με την οποία παρέχει τη δυνατότητα σε όλους όσοι το επιθυμούν να ενοικιάσουν αυτοκίνητα Mercedes-Benz και smart για μία ή περισσότερες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαθέσιμος προς ενοικίαση στόλος, καλύπτει μια ευρεία γκάμα κατηγοριών με δεδομένη και την ευρύτητα των επιλογών που προσφέρουν οι Mercedes-Benz και smart με τους ενδιαφερόμενους να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ ευέλικτων αυτοκινήτων πόλης, ευρύχωρων πολυτελών SUV ή ακόμα και κάποιο αυτοκίνητο επιδόσεων- αναλόγως με τις ανάγκες τους.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή να ενοικιάσουν Mercedes-Benz ή smart, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.starrent.gr και ακολουθώντας τα βήματα να κάνουν την κράτηση του αυτοκινήτου που σας ταιριάζει καλύτερα ή εναλλακτικά να επισκεφθούν την υπηρεσία ενοικίασης που λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 17:00 στα κεντρικά γραφεία της Mercedes-Benz Ελλάς στη Ν. Κηφισιά (Θηβαΐδος 20, Τ.Κ. 145 64).