Η συμμετοχή του νέου Nissan Leaf στο γύρισμα ενός video που πιθανότητα θα συνοδεύσει την επίσημη πρεμιέρα του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι τότε θα πρέπει να αρκεστούμε στη μία και μοναδική φωτογραφία του αυτοκινήτου, που αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του πίσω τμήματος καθώς και τη διχρωμία που σχηματίζουν η μαύρη οροφή με τις λευκές, στην προκειμένη περίπτωση, επιφάνειες του αμαξώματος.

Εικόνες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου αφήνουν να εννοηθεί πως η αυτονομία του θα υπερβαίνει τα 260 χιλιόμετρα, ωστόσο, δεν αποκλείεται η πιθανότητα το νέο Nissan Leaf να διαθέτει και μία δεύτερη έκδοση με μεγαλύτερης ισχύος μπαταρίες και ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία.

Για την ώρα, η Nissan αρκείται στο να «προβάλει» με ένα ολιγόλεπτο video την πρόοδο που έχει επιτευχθεί σε επίπεδο αεροδυναμικής, γεγονός που με τη σειρά του ενισχύει την αποδοτικότητα, την αυτονομία αλλά και την άνεση στο εσωτερικό του νέου Leaf.

Πρεμιέρα στο νέο Leaf αναμένεται να κάνουν και οι πλέον προηγμένες εφαρμογές ενεργητικής ασφάλειας, οι οποίες θα προσδίδουν στο αμιγώς ηλεκτροκίνητο Nissan χαρακτηριστικά αυτόνομης οδήγησης.