Με έκπτωση έως και 20% στην ενοικίαση αυτοκινήτου από την AVIS, σας δίνεται η δυνατότητα να γυρίσετε την Ελλάδα, την Ευρώπη αλλά και όλο τον κόσμο με σύμμαχό σας τον αξιόπιστο στόλο των αυτοκίνητων της εταιρείας!

Η AVIS, με τις καλοκαιρινές προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση σε συμφέρουσες τιμές, εξασφαλίζοντάς σας ανεξαρτησία στις μετακινήσεις και τη δυνατότητα να προσαρμόσετε κάθε ταξίδι στα γούστα σας – και αν διαλέξετε να αποδράσετε με μεγάλη παρέα ακόμα καλύτερα, όσο περισσότεροι τόσο πιο διασκεδαστικά αλλά και οικονομικά! Για παράδειγμα, μια απόδραση με αυτοκίνητο σε ένα ελληνικό νησί αποτελεί το τέλειο πλάνο για τους λάτρεις του γαλάζιου που επιθυμούν να εξερευνήσουν και τα πιο απομακρυσμένα μέρη! 

Αντίστοιχα, σκεφτείτε έναν προορισμό  των ονείρων σας στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Νέα Ζηλανδία ή την Αυστραλία – ό,τι και αν προτιμήσετε, είναι στο χέρι σας να επωφεληθείτε από τις καλοκαιρινές εκπτώσεις έως και 20% για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα από την Avis,  αφού αριθμεί την παρουσία της με περισσότερους από 5.000 σταθμούς ενοικίασης σε όλο τον κόσμο.

Ο στόλος της AVIS διαθέτει αυτοκίνητα που μπορούν να σας διευκολύνουν ανάλογα με τις συνθήκες και τις ανάγκες του ταξιδιού σας. Premium αυτοκίνητα ή αυτοκίνητα πόλης, SUV, diesel αλλά και minivans είναι στη διάθεση σας. 

Απολαύστε τις μετακινήσεις σας σε νέους ή αγαπημένους προορισμούς με την Avis, οικονομικότερα από ποτέ!