Η ΑΒ Βασιλόπουλος επιδιώκει να βρίσκεται κοντά στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες της, προσφέροντάς τους μεγάλη γκάμα προϊόντων αδιαπραγμάτευτης ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλους. Έτσι, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό τους σε μια ξεχωριστή στιγμή του χρόνου, το οικογενειακό Πασχαλινό Τραπέζι. Φέτος, λοιπόν, διαθέτει ό,τι χρειαζόμαστε για το γιορτινό τραπέζι, αλλά και για τα νηστίσιμα γεύματα της Σαρακοστής.

Συγκεκριμένα, στα καταστήματα AB βρίσκουμε μυρωδάτα τσουρέκια ΑΒ με μαστίχα ή με πραλίνα με την υπογραφή του αγαπημένου μας σεφ Άκη Πετρετζίκη και την ποιότητα της ΑΒ. Ταυτόχρονα, με στόχο να φέρνει στο τραπέζι μας τους θησαυρούς της ελληνικής γης και μέσω της συνεργασίας της με τους Έλληνες παραγωγούς, τόσο για τα νηστίσιμα τραπέζια της Σαρακοστής όσο και για το Πασχαλινό τραπέζι, μας προτείνει μια ποικιλία από ιδιαίτερα προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη τη χώρα. Εκλεκτά ελληνικά όσπρια, νόστιμες ελιές, ποικιλία από χαλβάδες αλλά και ιδιαίτερα τυριά, κρεατομεζέδες και κρασιά από τοπικά οινοποιεία, θα στολίσουν τα τραπέζια μας και θα φέρουν την αυθεντική γεύση της Ελλάδας σε κάθε σπιτικό.

Με μια επίσκεψη στα καταστήματα θα βρούμε αρνιά και κατσίκια από φημισμένες περιοχές του τόπου μας, όπως η Νάξος, η Κρήτη, η Ελασσόνα, τα Ιωάννινα, που θα ευχαριστήσουν τους καλεσμένους μας, όπως κι αν επιλέξουμε να τα ψήσουμε. Επιπλέον, η ποικιλία συμπεριλαμβάνει κοκορέτσι, γαρδουμπάκια, μπόλιες, γλυκάδια και πολλά ακόμη κρεατικά τα οποία θα συμπληρώσουν το πασχαλινό εδεσματολόγιο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από την ποικιλία, η ΑΒ μεριμνά για την ασφάλεια και την ποιότητα των κρεάτων που διατίθενται στα βραβευμένα κρεοπωλεία της. Οι ειδικοί της ΑΒ «ταξιδεύουν» σε κάθε σημείο της Ελλάδας για να εντοπίσουν μικρούς παραγωγούς με παράδοση στην κτηνοτροφία, ενώ με τις τακτικές επισκέψεις τους στις φάρμες διασφαλίζουν ότι τηρούνται πάντοτε όλες οι απαραίτητες προδιαγραφές. Το καταρτισμένο προσωπικό, η αποτελεσματική οργάνωση και ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας των κρεοπωλείων αποτελούν τα εχέγγυα για ποιοτικό, ολόφρεσκο και ασφαλές κρέας.

Επιπλέον, φέτος, αγοράζοντας στα ΑΒ Ελληνικά αρνιά και κατσίκια, εκτός από την καλύτερη τιμή της αγοράς, έχουμε και έξτρα όφελος με την κάρτα AB Plus. Αγοράζοντας 1 ολόκληρο αρνί ή κατσίκι θα έχουμε επιπλέον όφελος 12 ευρώ, μισό αρνί ή κατσίκι προσφέρει όφελος 6 ευρώ, ενώ μέσω AB E-shop κερδίζουμε επιπλέον όφελος 3 ευρώ αγοράζοντας συσκευασμένο αρνί ή κατσίκι.

Οι ετοιμασίες για το πασχαλινό τραπέζι γίνονται και μέσω της κάρτας ΑΒ Plus, των προσφορών και των διαδραστικών παιχνιδιών που περιλαμβάνει, με όφελος περισσότερων πόντων. Η κάρτα προσφέρει 15 κουπόνια για τις πασχαλινές μας αγορές συνολικά 300 πόντων που χαρίζουν 9€ όφελος. Ακόμη, το ανοιξιάτικο τεύχος του ΑΒ Food Stories, του περιοδικού γαστρονομίας της ΑΒ που βρίσκουμε στα ταμεία ή μέσω του AB E-shop, έρχεται και φέτος το Πάσχα για να μας δώσει απολαυστικές ιδέες, πεντανόστιμες συνταγές και ολοκληρωμένα μενού για το τραπέζι του Πάσχα, προτάσεις για εκλεκτά κρασιά από τους ελληνικούς αμπελώνες και πολλές ακόμη νόστιμες επιλογές. Και όπως πάντα, με την αγορά του στο συμβολικό ποσό των 0,30€, κάνουμε μαζί μια πράξη αγάπης καθώς όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του περιοδικού δίνονται για την κάλυψη των αναγκών του Ινστιτούτου Prolepsis και τοπικών φορέων, που στηρίζουν χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος γίνεται ο απόλυτος προορισμός όσων αγαπούν το καλό και ποιοτικό φαγητό και επιθυμούν να ψωνίζουν σε προσιτές τιμές κερδίζοντας περισσότερους πόντους. Ο αγαπημένος μας σύμμαχος για να ετοιμάσουμε τα πιο νόστιμα τραπέζια για τους αγαπημένους είναι και φέτος η ΑΒ Βασιλόπουλος.

Γιατί στην ΑΒ Βασιλόπουλος, το καλό είναι για όλους!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει όλα όσα ονειρευόμαστε για το πασχαλινό τραπέζι! – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.