Ξέρεις ότι μπορείς να οδηγείς και να… διαβάζεις Ιούλιο Βερν; Να κάνεις δουλειές στο σπίτι παρέα με τον Καβάφη; Ή να ετοιμάζεις το παιδί σου για ύπνο και να σε βοηθούν Τα Τρία Γουρουνάκια;

Δεν είναι φαντασία… είναι η νέα εμπειρία ανάγνωσης και ψυχαγωγίας που ονομάζεται audiobook.

Τα Public δεν θα μπορούσαν να μείνουν έξω από τη νέα εποχή «ανάγνωσης» και να αφήσουν το αγαπημένο τους βιβλιοφιλικό κοινό μακριά από το σύγχρονο σήμερα.

Όχι! Τα Public δεν έπαψαν να αγαπούν το χάρτινο βιβλίο. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να το επιτρέψει αυτό το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, το οποίο έχει καθιερώσει τον θεσμό των Βραβείων Βιβλίου Public αλλά και τις κριτικές βιβλίων μέσω του Bookfriends.gr;

Απλώς τα Public δίνουν την ευκαιρία σε όλους εκείνους που δεν έχουν τον χρόνο να… γυρίσουν τις σελίδες, να ακούσουν τους αγαπημένους τους συγγραφείς, όπου κι αν βρίσκονται.

Φυσικά το No1 omnichannel retailer θα συνεργαζόταν μόνο με κάποιο αντίστοιχο… Νο1!

Έτσι ξεκίνησε η συνεργασία με το Bookvoice.gr… τη μεγαλύτερη πηγή audiobook, η οποία μετράει ήδη περισσότερα από 30.000 downloads και προσφέρει μια ευρεία γκάμα τίτλων μέσα από τις διηγήσεις 145 Ελλήνων καλλιτεχνών.

Η συνεργασία αυτή «εγκαινιάζεται» με τη δωρεάν λήψη ενός audiobook και σας προσκαλεί να φορέσετε τα ακουστικά σας και να ταξιδέψετε σε ηχητικές σελίδες αγαπημένων τίτλων.

Δυναμώστε τον ήχο και απολαύστε την τέχνη της πεζογραφίας, της παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας… «ζήστε» δοκίμια, ιστορίες θρίλερ, αστυνομικά διηγήματα…ανανεώστε τη ζωή σας με βιβλία αυτογνωσίας…

Κάντε το pc σας, το lap top ή το κινητό σας μια ξεχωριστή ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, την οποία μπορείτε να την έχετε παντού μαζί σας!

Η αγορά ενός audiobook μέσω της πλατφόρμας των Public γίνεται με τον -όπως πάντα- ασφαλή τρόπο αγοράς και μόνο με τρία βήματα:

  • Επιλογή audiobook.
  • Download και εγγραφή το ίδιο email που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά.
  • Αποθήκευση για ακρόαση χωρίς σύνδεση internet.

Από σήμερα, περίπου 500 βιβλία της πλατφόρμας Public μπορούν και «μιλάνε»! Εσείς δεν έχετε παρά να τα ακούσετε. Κι αν δεν έχετε ακουστικά ή ηχεία… έχουν τα Public… φυσικά! 

Καλή σας ακρόαση όπου κι αν είστε!

Public_Bookvoice_2__1_