Η καλύτερη ημέρα για online shopping, η ξακουστή Cyber Monday 2023 είναι γεγονός και στο SHOPFLIX.GR κρατάει ολόκληρη την εβδομάδα!

Στον απόηχο της Black Friday, το αγαπημένο μας marketplace δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν την γιορτή και σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις σε τεράστια γκάμα προϊόντων και κατηγοριών!

Και επειδή η καλή εβδομάδα από τη Δευτέρα φαίνεται, οι Cyber Deals συνεχίζονται για λίγες μέρες ακόμα με προσφορές που δεν θα καταφέρετε να αντισταθείτε σε ό,τι κι εάν ψάχνετε!

Εάν αναρωτιέστε ποια είδη μπαίνουν σε προσφορά την φετινή Cyber Monday, με χαρά θα διαπιστώσετε πώς είναι… τα πάντα!

Στο SHOPFLIX.GR βρίσκετε όλο το χρόνο ό,τι κι αν ψάχνετε στις καλύτερες τιμές. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την Cyber Monday. Aπό smartphones, τηλεοράσεις, θερμαντικά, αφυγραντήρες, gaming, παιδικά και βρεφικά είδη και ό,τι χρειάζεστε για το σπίτι, μπορείτε τώρα να τα βρείτε σε τιμές – έκπληξη.

Γιατί να προτιμήσετε το SHOPFLIX.GR

To SHOPFLIX.GR είναι εδώ και την φετινή Cyber Monday για να σας εξασφαλίσει ευκολία πλοήγησης, τεράστια γκάμα επιλογών σε εκατομμύρια προϊόντα και κατηγορίες (τεχνολογία, βιβλία, σπίτι & κήπος, υγεία & ομορφιά, παιχνίδια, παιδικά & βρεφικά, άθληση & hobby, αξεσουάρ και κατοικίδια) και όλα αυτά σε ασυναγώνιστες τιμές!

Μπορείτε να επιλέξετε ό,τι ονειρεύεστε χωρίς άγχος να χάσετε τα χρήματά σας και επιλέγοντας όποιον τρόπο πληρωμής εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.

Τα προϊόντα θα έρθουν άμεσα στην πόρτα σαςσε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεσαι. Αν, μάλιστα, επιλέξετε την υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA, μπορείτε να τα παραλάβετε όλα συγκεντρωμένα με μία αποστολή, κερδίζοντας ευκολία και κάνοντας, παράλληλα, καλό στο περιβάλλον!

Τα καλά δεν σταματούν εκεί

Τώρα και για λίγες ημέρες ακόμα με ΚΑΘΕ σας αγορά κερδίζετε ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ 5€! Εσείς απλά παραγγέλνετε και λίγο αφού παραλάβετε το δέμα σας, την λαμβάνετε στο email σας.

Επιπλέον για κάθε μέρα για όλη την Cyber εβδομάδα μια διαφορετική κατηγορία θα έχει ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για μια μόνο ημέρα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε συντονισμένοι στο SHOPFLIX.GR, για να μαθαίνετε κάθε μέρα ποια κατηγορία θα έχει δωρεάν μεταφορικά, να διαλέξετε ό,τι θέλετε από αυτήν και αυτόματα θα μπουν στο καλάθι σας δωρεάν μεταφορικά!

Μόνο για σήμερα επωφεληθείτε από δωρεάν μεταφορικά στις μικροσυσκευές, όπως καφετιέρες, μικροσυσκευές μαγειρέματος, συσκευές πρωινού και σνακ και όχι μόνο. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα, λίγες ώρες απομένουν!