Δωρεάν απεριόριστα data, δωρεάν απεριόριστες κλήσεις από το σταθερό, δωρεάν COSMOTE TV, έκπτωση για παραγγελίες φαγητού στο ΒΟΧ, αλλά και επιπλέον cashback για αγορές µε payzy προσφέρει η COSMOTE και φέτος τα Χριστούγεννα σε όλους τους συνδροµητές της.

Έως και τις 2 Ιανουαρίου 2024 οι συνδροµητές της εταιρείας µπορούν να ενεργοποιήσουν όποιο από τα δώρα θέλουν, οποιαδήποτε στιγµή το επιθυµούν. Οι συνδροµητές µπορούν να ενηµερώνονται για τις προσφορές και να τις ενεργοποιούν, εύκολα και γρήγορα, στο COSMOTE app και το WHAT’S UP app. Ειδικότερα, όλοι οι πελάτες κινητής COSMOTE (συµβολαίου, καρτοσυµβολαίου, καρτοκινητής, COSMOTE Neo) µπορούν να έχουν απεριόριστα data για 15 ηµέρες, για να σερφάρουν ξέγνοιαστα και µε υψηλές ταχύτητες.

Έχοντας στη διάθεσή τους το µεγαλύτερο δίκτυο 5G στην Ελλάδα, το COSMOTE 5G, µε πληθυσµιακή κάλυψη 90%, µπορούν να απολαµβάνουν υψηλές ταχύτητες mobile Internet, σε όποια περιοχή της χώρας κι αν βρίσκονται. Επίσης, όλοι οι πελάτες COSMOTE µπορούν να έχουν δωρεάν απεριόριστη οµιλία προς όλους από το σταθερό τους για 15 ηµέρες. ∆ωρεάν πρόσβαση για έναν µήνα στο Entertainment Pack προσφέρει η COSMOTE TV σε όλους τους συνδροµητές της, για να παρακολουθήσουν τις αγαπηµένες τους ταινίες και σειρές στα αποκλειστικά κινηµατογραφικά κανάλια COSMOTE CINEMA & COSMOTE SERIES, τα ντοκιµαντέρ του COSMOTE HISTORY, αλλά και ποικίλες θεµατικές κατηγορίες, καλύπτοντας τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας.

Ακόµα, όλοι οι καταναλωτές µπορούν να παραγγείλουν το αγαπηµένο τους φαγητό ή καφέ από το BOX delivery app και να κερδίσουν συνολική έκπτωση 6€ (µε 2 κουπόνια αξίας 3€, τα οποία µπορούν να χρησιµοποιηθούν σε δύο παραγγελίες). Το κάθε δώρο µπορεί να ενεργοποιηθεί µόνο µία φορά. Αυτές τις γιορτές όλοι οι χρήστες του payzy by COSMOTE µε κάθε αγορά που κάνουν µε την κάρτα payzy παίρνουν δώρο 2% cashback της αξίας των αγορών τους. Για να επωφεληθούν οι καταναλωτές από την προσφορά, αρκεί να έχουν εγγραφεί στο payzy by COSMOTE. Εκτός από τα δώρα επικοινωνίας, για µία ακόµα χρονιά το WHAT’S UP φέρνει και πλούσια δώρα εµπειρίας και τεχνολογίας µέσω του WHAT’S UP Experiences.

Όλοι οι χρήστες του µπορούν να λάβουν µέρος σε έναν µεγάλο διαγωνισµό µε δώρα όπως: 10 Playstation 5 µαζί µε PS Plus Premium πακέτο συνδροµής 24 µηνών, 10 iPhone 15 Pro Max, 8 Samsung Galaxy Z Fold 5, 10 ασύρµατα ακουστικά AirPods, 2 MacBook Pro, 20 Bluetooth ακουστικά Marshall, αλλά και ένα ταξίδι 7 ηµερών για 2 άτοµα στα Νησιά Φερόες. ∆ηλώσεις συµµετοχής µέχρι τις 2 Ιανουαρίου στο WHAT’S UP app.

Δημοσιεύτηκε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 16/12