Λίγο πριν αφήσουμε πίσω μας το 2023, ο αξιόπιστος ρεπόρτερ του Bloomberg, Mark Gurman έφερε στο φως της δημοσιότητας τα πρώτα σχέδια της Apple αναφορικά με το νέο iPhone 16. Σύμφωνα με όλα όσα αποκάλυψε θα ενσωματώνει ένα έξτρα κουμπί, που φυσικά θα έρθει με τις δικές του μοναδικές λειτουργίες.

Στο ενημερωτικό του δελτίο «Power On», ο Mark Gurman αποκαλύπτει ότι το νέο Capture Button θα μπορεί να καταγραφεί βίντεο, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως τα μοντέλα iPhone 16 θα ενσωματώνουν ένα «αποκλειστικό κουμπί για την καταγραφή βίντεο».

Τι δείχνουν τα πρώτα σχέδια για το iPhone 16

Σύμφωνα με τα πρωτότυπα iPhone 16 που έχουν διαρρεύσει, το Capture Button θα βρίσκεται στην κάτω δεξιά πλευρά και ενδεχομένως να αντικαταστήσει την κεραία mmWave σε μοντέλα των ΗΠΑ, η οποία θα μεταφερθεί στην αριστερή πλευρά κάτω από τα κουμπιά της ένταση και το Action Button.

Μπορεί να έχετε δει και την ονομασία Capacitive Button, η οποία χρησιμοποιείται για να περιγράψει την απτική ανάδραση. Δεν πρόκειται δηλαδή να κάνει το φυσικό «κλικ» που περιμένετε. Αντιθέτως θα είναι μια επιφάνεια αφής που μπορεί να ανιχνεύσει την πίεση που ασκεί κάθε φορά ο χρήστης.

Έτσι ένα ελαφρύ πάτημα θα είναι αρκετό για να αλλάξει το που εστιάζει η κάμερα ενώ το πιο έντονο θα ξεκινά την καταγραφή του βίντεο. Εάν ακουμπήσετε το κουμπί παρατεταμένα θα μπορείτε να ανοίγετε την εφαρμογή της κάμερας, κάτι που ήδη μπορείτε να κάνετε από τώρα πατώντας όμως το Action Button.

Πότε θα δούμε τις αλλαγές στα νέα μοντέλα

Εάν οι ισχυρισμοί του Mark Gurman επιβεβαιωθούν, αναμένουμε να δούμε τα απλά iPhone 16 με το νέο κουμπί του χρόνου.

Μέχρι τότε μπορείτε να βρείτε τα πανίσχυρα iPhone 15 και iPhone 15 Pro σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartphones ενώ θα το παραλάβετε στην ώρα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μην ξεχάσετε να κάνετε τα δώρα για τους αγαπημένους σας ενώ εάν ακόμα δεν έχετε καταλήξει, τότε σας έχουμε την πιο εύκολη λύση: Δωροκάρτα SHOPFLIX!

Εσείς επιλέγετε το ποσό που θέλετε να διαθέσετε και εκείνοι ό,τι πραγματικά χρειάζονται ανάμεσα σε πάνω από 5 εκατομμύρια επιλογές.

Και μην ξεχνάτε ότι με κάθε σας αγορά κερδίζετε κουπόνι κουπόνι 5€!