Χριστουγεννιάτικες προτάσεις για δώρα τεχνολογίας θα βρουν και φέτος οι καταναλωτές στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ, για να επιλέξουν αυτό που επιθυμούν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Έ στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ και online στα e-shop τους, οι καταναλωτές θα βρουν δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας ακόμα φθηνότερα και με έως 48 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας ή έως 36 δόσεις χωρίς κάρτα. Επιπλέον, κερδίζουν 15% της αξίας των αγορών τους σε go4more πόντους για αγορές αξίας 399€ και άνω με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

germanos
Ειδικότερα, στα smartphones οι καταναλωτές θα βρουν τα ισχυρά 5G XIAOMI 13T Series, με δώρο ένα smartphone Redmi 12C αξίας έως 139,90€, από 699,90€. Επίσης, θα βρουν τα SAMSUNG Galaxy smartphones με δώρο prepaid κάρτες Edenred αξίας έως 200€. Ενδεικτικά, Galaxy A34 5G από 399,90€ με δώρο 50€, Galaxy A54 5G από 499,90€ με δώρο 70€ και Galaxy S23 Ultra από 1.449€ με δώρο 200€. Ισχύει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Για να απολαμβάνουν τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες και τις απεριόριστες δυνατότητες που προφέρει το COSMOTE 5G, το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα, με πληθυσμιακή κάλυψη που φτάνει το 90%.

Όσοι ενδιαφέρονται για tablet θα βρουν το SAMSUNG Galaxy Tab S9 WiFi 8/128GB, με οθόνη Dynamic AMOLED 2Χ 11’’, αναβαθμισμένο S Pen με πιστοποίηση IP68 και οκταπύρηνο Snapdragon επεξεργαστή, στα 949€. Μαζί θα πάρουν δώρο το Book Cover Keyboard Slim αξίας 159,90€ μέσω SAMSUNG Members. H προσφορά ισχύει έως 07/01/2024.

Στα laptops το LENOVO IdeaPad Slim 3 15.6’’ FHD, με σκληρό δίσκο SSD 512GB, μνήμη RAM 16GB και επεξεργαστή Intel Core i5, διατίθεται στα 599€. Συνδυάζει κομψότητα και ευχρηστία, είναι ανθεκτικό, ελαφρύ και ιδιαίτερα λεπτό. Μπορεί κανείς να το πάρει εύκολα μαζί του οπουδήποτε, ακόμα και σε ένα ταξίδι, και μπορεί να το χρησιμοποιήσει είτε για εργασία είτε για ψυχαγωγία.

Ιδανική επιλογή

Για όσους προτιμούν τον κλασικό σχεδιασμό, το έξυπνο ηχείο MARSHALL Uxbridge αποτελεί την ιδανική επιλογή. Προσφέρει απόλυτη ευκρίνεια και κορυφαίο ήχο, με υποστήριξη φωνητικών εντολών μέσω Google Assistant, ασύρματη συνδεσιμότητα Wi-Fi & Βluetooth, στα 189€.

Μια καλή ιδέα για χριστουγεννιάτικο δώρο είναι και τα true wireless ακουστικά JBL Tune 230NC, με ενεργή ακύρωση εξωτερικών θορύβων και αυτονομία μπαταρίας έως 40 ώρες. Έχουν κομψό και εργονομικό σχεδιασμό, εφαρμόζουν άψογα στ’ αυτιά και έχουν ενσωματωμένα 4 μικρόφωνα για εξαιρετική ποιότητα επικοινωνίας στις κλήσεις, με τιμή στα 59,9€. Ιδανικό για sports, με προηγμένες λειτουργίες υγείας και ευεξίας, είναι το smartwatch GARMIN fenix. Έχει ενσωματωμένο GPS και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας έως 11 ημέρες. Διατίθεται στα 579€. Για τους λάτρεις του gaming, οι κονσόλες PS5® μαζί με αγαπημένους τίτλους παιχνιδιών διατίθενται στα 599€.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν smart TV, στην COSMOTE και στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρουν LG 4K Smart TV series με εικόνα υψηλής ανάλυσης 4Κ, με υποστήριξη HDR10 Pro, για ρεαλιστικά χρώματα, στα 499€ με 55’’ και στα 589€ με 65’’.
Για τις δουλειές του σπιτιού, όπως το σκούπισμα, προτείνεται η ανθεκτική επαναφορτιζόμενη σκούπα SAMSUNG Jet 85 VC Stick 25.2 V, στα 598,99€, που κάνει το σκούπισμα πιο εύκολο από ποτέ. Καθαρίζει αποτελεσματικά κάθε δάπεδο, έχει μπαταρία μακράς διάρκειας, ενώ το ειδικό εξάρτημα Pet Tool+ είναι μια πολύ καλή λύση για όσους έχουν κατοικίδια.

Aκόμα μία συσκευή για το σπίτι, που προσφέρει ασφάλεια, είναι και το έξυπνο θυροτηλέφωνο TP-LINK Tapo D230S1, με υπερευρεία γωνία λήψης 160 μοιρών, έξυπνη ανίχνευση κίνησης και λειτουργία Color Night Vision. Τοποθετείται πολύ εύκολα, είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη και έχει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας για έως και 3 μήνες σε τυπική χρήση. Η τιμή του είναι στα 99,90€. Και αυτές τις γιορτές οι καταναλωτές θα βρουν στην COSMOTE και στον ΓΕΡΜΑΝΟ προηγμένες συσκευές από κορυφαίους κατασκευαστές, σε μια μεγάλη γκάμα, για να επιλέξουν το δώρο που θα προσφέρουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά»