Ξεκινούν και επίσημα από σήμερα οι φετινές χειμερινές εκπτώσεις και στο SHOPFLIX.GR πάνε σε άλλο επίπεδο, αφού με κάθε αγορά κερδίζεις κουπόνι 5€ δώρο για την επόμενη παραγγελία.

Έφτασε λοιπόν, η στιγμή να κάνεις δικό σου οτιδήποτε έχεις βάλει στο μάτι! Θα το βρεις σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή  ανάμεσα σε πάνω από 5.500.000 εκατομμύρια επιλογές και χιλιάδες κατηγορίες.

Οι πιο δυνατές εκπτώσεις σε τεχνολογία

Εάν αναρωτιέσαι που θα τις βρεις, η απάντηση είναι στο SHOPFLIX.GR. Πανίσχυρα smartphones, προηγμένες τηλεοράσεις, smartwatches και laptops προηγμένης τεχνολογίας θα τα βρεις σε ασυναγώνιστες προσφορές.

Εάν ψάχνεις για τις βόλτες σου στην πόλη, τις κλήσεις σου εντός και εκτός γραφείου και φυσικά για τις βίντεο-κλήσεις με τους αγαπημένους σου ακουστικά Bluetooth Handsfree, που θα σου χαρίζουν την μέγιστη ποιότητα ήχου αλλά και ασύγκριτη ελευθερία κινήσεων, τώρα τα βρίσκεις στο αγαπημένο marketplace όλης της Ελλάδας.

Είδη σπιτιού στις καλύτερες τιμές

Είτε φτιάχνεις το σπίτι σου είτε θέλεις να ανανεώσεις τους χώρους σου τώρα μπορείς να το κάνεις εύκολα και ανέξοδα. Μπες στο SHOPFLIX.GR και βρες τις πιο δυνατές προσφορές σε δυνατές σκούπες, που θα κάνουν τον καθαρισμό του σπιτιού «παιχνιδάκι», προηγμένες λευκές συσκευές που θα σου «λύσουν» τα χέρια και μικροσυσκευές, που είναι πολύτιμες και άκρως απαραίτητες.

Το SHOPFLIX.gr φροντίζει όλη την οικογένεια

Ψάχνεις εκπτώσεις και σε βρεφικά είδη; Στο SHOPFLIX.GR μπορείς να βρεις τις πιο δυνατές σε πάνες, φαγητό μωρού αλλά και σε προϊόντα για την άνετη μεταφορά του.

Μα να μην πάρεις κάτι για εσένα;

Και αφού φρόντισες να πάρεις κάτι για τους αγαπημένους σου, το σπίτι, τα παιδιά… δεν θα πάρεις κάτι για εσένα; Τώρα μπορείς να βρεις συσκευές περιποίησης, προϊόντα προσωπικής φροντίδας και συμπληρώματα διατροφής στις καλύτερες τιμές, για να φροντίσεις τον εαυτό σου δίχως ενοχές!

Δεν ξεχνάμε τους τετράποδους φίλους μας

Φυσικά και δεν γίνεται να τους ξεχάσεις! Βρες τα πάντα για τα κατοικίδια εύκολα και σε ασύγκριτες τιμές.

Θα βρεις όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR ενώ θα τα παραλάβεις εύκολα στην πόρτα σου, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μάλιστα θα τα παραλάβεις όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.