Με τη θερμοκρασία σιγά σιγά να κατρακυλά είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να φροντίσετε από τώρα για την θέρμανση του σπιτιού σας.

Και αν ακόμα δεν έχετε προμηθευτεί πετρέλαιο, να ξέρετε ότι στην αγορά θα βρείτε πολλά θερμαντικά σώματα τα οποία θα σας κρατήσουν ζεστούς χωρίς να «κάψουν» τον οικονομικός σας προϋπολογισμό.

Και τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να αγοράσετε όποια συσκευή θέρμανσης επιθυμείτε αφού οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν στο SHOPFLIX.gr με τιμές στους μείον!

Και το καλύτερο; Με κάθε αγορά κερδίζεις κουπόνι 5€ δώρο για την επόμενη παραγγελία.

Επιλέξτε όποια συσκευή θέλετε και αυτή θα φτάσει στην ώρα της, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν μένετε.

Κλιματιστικό

Η θέρμανση με κλιματιστικό τον χειμώνα είναι μια σωτήρια λύση εάν αναζητάτε τρόπο για  να ζεσταθείτε γρήγορα και οικονομικά.

Εάν αναζητάτε την τελευταία εξέλιξη και ακόμα πιο αποδοτικά κλιματιστικά, τότε τα τύπου inverter είναι η ιδανική επιλογή, καθώς καταναλώνει λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό κλιματιστικό, δεν έχει διακυμάνσεις τάσης και χαρίζει αποτελεσματική ψύξη και θέρμανση.

Ηλεκτρικό καλοριφέρ

Όπως και οι θερμοπομποί τα ηλεκτρικά καλοριφέρ λαδιού είναι ιδανικά για μικρούς χώρους και μπορούν να μεταφέρονται εύκολα.

Δεν απαιτεί εγκατάσταση και είναι σαφώς οικονομικότερο από την αγορά ενός κλιματιστικού.

Επιπλέον δεν απαιτείται σuντήρηση για τη λειτοuργία του καθώς δεν χρειάζεται να γίνει αντικατάσταση τοu λαδιού για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής του καλοριφέρ.

Θερμοπομποί

Ήξερες ότι οι θερμοπομποί θέλουν να… πέφτουν χαμηλά; Όσο πιο κοντά στο πάτωμα βρίσκονται, τόσο πιο αποδοτικοί είναι. Ακόμη και εκείνοι που τοποθετούνται στον τοίχο, καλό είναι να μην απέχουν περισσότερα από 15 εκατοστά από το έδαφος.

Όλα τα θερμαντικά ανεξαιρέτως δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό όταν βρίσκονται στο κέντρο του δωματίου που θερμαίνουν. Και η πρίζα έχει επίσης σημασία: συγκεκριμένα, η απόδοση αυξάνεται όταν συνδέονται απευθείας επάνω της, αντί να στριμώχνονται στο ίδιο πολύμπριζο με άλλες συσκευές.

Σόμπα

Την ανάβεις όποτε θες και μπορείς να την μεταφέρεις παντού. Η σόμπα είναι μια από τις πιο εύχρηστες συσκευές θέρμανσης.

Οι περισσότερες σόμπες είναι ελαφριές και μικρές σε όγκο, γεγονός που σου επιτρέπει να τις μεταφέρεις πανεύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο ή ακόμα και σε άλλο σπίτι.

Εσύ επιλέγεις πόση ώρα και πότε θα τις χρησιμοποιήσεις, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ελέγχεις και το ρεύμα που καταναλώνεις.

Ζεστασιά για ολόκληρο το σώμα

Ειδικά για τις κρύες νύχτες επιλέξτε ρούχα με άνετη εφαρμογή που θα σας αφήνουν χώρο, ώστε η ζεστασιά από το πάπλωμα ή την κουβέρτα σας να κυκλοφορεί χωρίς να χάνεται.

Το κλίμα ζεστασιάς μπορούν να εντείνουν μια ηλεκτρική κουβέρτα, την οποία μπορείτε να ανοίγετε λίγο πριν ξαπλώσετε για μια τέλεια αίσθηση θαλπωρής και άνεσης.