Κάθε μέρα φεύγουμε και κάθε μέρα επιστρέφουμε σε αυτό. Μέσα του ζούμε, κάνουμε όνειρα και πλάνα, γιορτάζουμε, ξεκουραζόμαστε, φορτίζουμε μπαταρίες και απολαμβάνουμε τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Ο λόγος φυσικά για το σπίτι μας, που όπως καταλαβαίνεις, είναι πολλά παραπάνω από τέσσερις τοίχους.

Ο προσωπικός σου χώρος λέει πολλά για εσένα ενώ ακόμα κι εάν δεν το συνειδητοποιείς επηρεάζει κατά πολύ την διάθεσή σου.

Εάν λοιπόν, θες να ανανεωθείς τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επωφεληθείς από τις πιο δυνατές χειμερινές εκπτώσεις σε έπιπλα σπιτιού στο SHOPFLIX.GR, όπου θα βρεις όλα όσα αναζητάς σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του. Μάλιστα θα τα παραλάβεις όλα στην ώρα τους, στην πόρτα σου αλλά και σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Και τα καλά δεν σταματάνε εκεί! Με κάθε σου αγορά κερδίζεις κουπόνι 5€ δώρο για την επόμενη παραγγελία, το οποίο λαμβάνεις στο email σου αφού παραλάβεις.

Νέα έπιπλα… νέο σπίτι

Εάν θέλεις να αλλάξεις δραστικά τον αέρα που αποπνέει το σπίτι σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις τα βασικά του έπιπλα. Από το καθιστικό μέχρι την τραπεζαρία και την κρεβατοκάμαρα, οι επιλογές στο SHOPFLIX.GR είναι αμέτρητες.

Εκείνη η γωνιακή πολυθρόνα που πάντα ονειρευόσουν θα δώσει πιο cozy αέρα στο σαλόνι ενώ τίποτα δεν συγκρίνεται με το να χαλαρώνεις στον καναπέ σου παρέα με το αγαπημένο σου βιβλίο μετά από μια δύσκολη και κρύα ημέρα.

Για ένα πιο ομοιόμορφο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα μπορείς να δοκιμάσεις τα σετ σαλονιού, που θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης για την οικογένεια και την παρέα.

Ώρα για νέες συσκευές

Οι οικιακές συσκευές έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη, απλή και ξεκούραστη. Από τον καθαρό αέρα στους χώρους σου μέχρι την πρώτη κούπα μυρωδάτου καφέ, οι οικιακές συσκευές βρίσκονται στην ζωή μας για να καλύπτουν τις ανάγκες μας, διευκολύνοντάς μας.

Για αυτό επενδύστε στις κατάλληλες και δείτε την καθημερινότητά σας να αλλάζει προς το καλύτερο.

Άλλαξε διακόσμηση

Όπως και το προσωπικό σου στυλ έτσι και το στυλ του σπιτιού σου χρειάζεται ανανέωση. Και μπορείς να τα καταφέρεις εύκολα αλλάζοντας μικρά διακοσμητικά στοιχεία και αξεσουάρ, όπως τα μαξιλάρια ή τα ριχτάρια του καναπέ, τα κηροπήγια και τα κεριά, τους καθρέφτες ή ακόμα και τα φωτιστικά.

Επέλεξε εκείνα που είναι φτιαγμένα από φυσικά υλικά για να ταιριάζουν αρμονικά σε κάθε σύνολο ανεξάρτητα από την εποχή ή το στυλ διακόσμησης που επιλέγεις κάθε φορά. Δώσε χρώμα στους χώρους σου με μικρά γλαστράκια ή φυτά αλλά και βάζα που μπορείς να ανανεώνεις κάθε εβδομάδα.