Στην κορυφαία θέση του επικεφαλής της οικονομικής διεύθυνσης της Coca Cola HBC στην Ελβετία αναβαθμίζεται ο Αναστάσης Σταμούλης, ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη της ελληνικής αγοράς.
Ο νέος Chief Financial Officer της Coca Cola ΗΒC θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Μαΐου 2024.


Coca Cola: Ποιος είναι ο Αναστάσης Σταμούλης 

Ο Αναστάσης Σταμούλης προέρχεται από τα «σπλάχνα» της Coca Cola, στην οποία εργάζεται εδώ και 16 χρόνια, έχοντας περάσει από πολλές ανώτερες οικονομικές θέσεις, μεταξύ άλλων και αυτήν του CFO σε αρκετές δραστηριότητες της εταιρείας, του Group Financial Controller, του Group Financial Operations και του Head of Strategic Finance και FP&A.

Ως Chief Financial Officer του Ομίλου, θα έχει την έδρα του στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Zug της Ελβετίας και θα ηγηθεί του χρηματοοικονομικού οργανισμού της Coca Cola HBC, με ευθύνη σε όλο τον όμιλο, περιλαμβανομένων της λογιστικής, του ταμείου, του χρηματοοικονομικού προγραμματισμού και των φορολογικών και επενδυτικών σχέσεων.

Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Coca Cola HBC, ο κ. Σταμούλης, ο οποίος είναι πτυχιούχος Μάρκετινγκ και MBA στα Χρηματοοικονομικά από το πανεπιστήμιο Golden Gate του Σαν Φρανσίσκο, είχε εργαστεί σε ανώτερες οικονομικές θέσεις στην αυτοκινητοβιομηχανία.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον διορισμό του Αναστάση, ο οποίος αποτελεί απόδειξη της έντονης εστίασης της Coca Cola HBC στην ανάπτυξη ταλέντων», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ζόραν Μπογκντάνοβιτς, υπογραμμίζοντας ότι «οι εξαιρετικές στρατηγικές, ηγετικές, οικονομικές και επιχειρησιακές δεξιότητες του Αναστάση και το πάθος του για ανάπτυξη ταλέντων τον κάνουν τον ιδανικό υποψήφιο για αυτή τη θέση».