Η PEUGEOT είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές αυτοκινήτων που προσφέρει την τεχνητή νοημοσύνη ChatGPT στους πελάτες της. Το ChatGPT ενσωματώνεται στο εμβληματικό i-Cockpit®, ενεργοποιείται μέσω του ψηφιακού βοηθού "OK PEUGEOT" και μπορεί να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση προσφέροντας πρωτοφανή εμπειρία εξυπηρέτησης.

Με γνώμονα την καινοτομία για τους πελάτες της, η PEUGEOT εισάγει τη Γενετική Τεχνητή Νοημοσύνη ChatGPT στα τελευταίας γενιάς μοντέλα της.

Η Γενετική Τεχνητή Νοημοσύνη ChatGPT, η οποία είναι συντομογραφία των λέξεων "Chat Generative Pre-trained Transformer" (Παραγωγικός Προεκπαιδευμένος Μετασχηματιστής), είναι μια τεχνολογία αιχμής που αναπτύχθηκε από την OpenAI. Αυτή η τεχνολογία έχει εκπαιδευτεί σε τεράστια σύνολα δεδομένων, προκειμένου να παρέχει εξελιγμένες, ακριβείς και συνοπτικές απαντήσεις στους χρήστες της.

Οι απαντήσεις ενσωματώνονται στην οθόνη αφής του δημοφιλούς PEUGEOT i-Cockpit®, και παρουσιάζονται με πολύ απλό και φυσικό τρόπο μέσω του ενσωματωμένου ψηφιακού βοηθού. Απλά πείτε "OK PEUGEOT", κάντε το αίτημά σας και το ChatGPT θα αναλάβει δράση...

Το ChatGPT είναι σε θέση να απαντήσει σε ένα ευρύ φάσμα ερωτήσεων, από απλές έως σύνθετες, ακόμα και να συμμετέχει σε μια συζήτηση.

Για παράδειγμα, φτάνοντας σε μια πόλη, μπορείτε να ζητήσετε να σας υποδείξει ποια μνημεία πρέπει να επισκεφθείτε, να σας πει την ιστορία τους και στη συνέχεια, αν το επιθυμείτε, με τη χρήση του συστήματος πλοήγησης να σας οδηγήσει σε αυτά.

Το ChatGPT μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από το να απαντά σε ερωτήσεις. Πώς θα απασχολήσετε τα παιδιά κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού; Ζητήστε από το ChatGPT να οργανώσει ένα κουίζ για ένα θέμα που τα συναρπάζει... Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορεί να σας προσφέρει ώρες διασκέδασης!

Δημιουργός μιας νέας εμπειρίας

Εισάγοντας την τεχνητή νοημοσύνη ChatGPT στα αυτοκίνητά της, η PEUGEOT έρχεται να ολοκληρώσει την εμπειρία του ψηφιακού βοηθού, καθιστώντας την πιο διαδραστική, απρόσκοπτη και διαισθητική.

Η PEUGEOT εισάγει το ChatGPT στο i-Cockpit® όλων των μοντέλων της τελευταίας γενιάς που είναι εξοπλισμένα με σύστημα πλοήγησης. Τα διαθέσιμα μοντέλα περιλαμβάνουν: το Νέο 208, το Νέο 2008, το Νέο 308, το Νέο 308SW, το Νέο 408, το Νέο 508, το Νέο 508 SW, το Νέο E-3008, το Νέο E-RIFTER, το Νέο E-TRAVELLER, το Νέο E-Partner, το Νέο E-Expert και σύντομα το Νέο E-5008.

Όσοι πελάτες της PEUGEOT έχουν συμβατά μοντέλα, μπορούν να ενεργοποιήσουν το ChatGPT μέσω του PEUGEOT Service Store. Η εισαγωγή της Γενετικής Τεχνητής Νοημοσύνης στα οχήματα PEUGEOT είναι σε πιλοτική φάση κατά την οποία προσφέρεται η ενεργοποίηση και δωρεάν χρήση του συστήματος για περίοδο 6 μηνών**. Η προσφορά αυτή, η οποία αρχικά προοριζόταν για τους πρώτους 5.000 πελάτες, επεκτάθηκε σε 10.000 πελάτες μετά από ποσοστό εγγραφής που ξεπέρασε το 50% μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Μετά την ολοκλήρωση της πιλοτικής φάσης, η PEUGEOT θα λάβει υπόψη την αξιολόγηση των χρηστών για να αναπτύξει το ChatGPT για όλους τους ιδιοκτήτες των μοντέλων της.

* Αυτή η νέα υπηρεσία αξιοποιεί τη δύναμη της Γενετικής Τεχνητής Νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένων των τεχνολογιών της πλατφόρμας Chat AI της SoundHound. Η έκδοση 3.5 του ChatGPT χρησιμοποιεί δεδομένα μέχρι και τον Ιανουάριο του 2022, και ως εκ τούτου δεν έχει γνώση των συμβάντων και των δεδομένων που έχουν συμβεί μετά την ημερομηνία αυτή.

**Σε αυτή τη φάση, το ChatGPT θα προσφέρεται, στους πελάτες της PEUGEOT, στη γλώσσα τους, στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο