Τις πόρτες του για το κοινό άνοιξε πρόσφατα το νέο Pop Up store της ΔΕΗ στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens. Στο νέο Pop Up store η ΔΕΗ δημιούργησε μια καινοτόμο, εκπαιδευτική, οπτικοακουστική εμπειρία για παιδιά, αλλά και για μεγαλύτερους επισκέπτες, με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ), που αποτελούν δέσμευση της ΔΕΗ για ένα βιώσιμο μέλλον. Δύο Energy Floors (δάπεδα ειδικής τεχνολογίας) έχουν τοποθετηθεί στον χώρο, τα οποία μετατρέπουν την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική. Οι επισκέπτες καλούνται να ανάψουν, με τη δύναμη της κινητικής ενέργειας, τα φώτα μίας πόλης, κερδίζοντας έτσι όμορφα και χρηστικά δώρα. Επιπλέον, στο νέο Pop Up store οι ΑΠΕ παίρνουν τη μορφή υπερδύναμης και ζωντανεύουν ως Energy avatar μέσα από μια οθόνη, όπου τα παιδιά, με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού της ΔΕΗ, γνωρίζουν τα 4 στοιχεία παραγωγής ενέργειας (ήλιος, νερό, γη και αέρας).

Τα παιδιά οδηγούνται από την «υπερδύναμη» που θα επιλέξουν σε ένα συναρπαστικό ταξίδι μάθησης, κατά τη διάρκεια του οποίου το avatar-υπερδύναμη αλλάζει μέγεθος και μορφές, αλληλεπιδρώντας με το παιδί. Στο τέλος, κάθε παιδί μπορεί να ονοματίσει και να φωτογραφηθεί πλάι στο δικό του avatar, ενώ φεύγει με ένα αναμνηστικό δωράκι.

Ο σύγχρονος, minimal αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του νέου Pop Up store, με κύριο χαρακτηριστικό το σχήμα του, που προσομοιάζει σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα και μεταφέρει σε όλο το περιβάλλον χρώμα και φως, δημιουργεί έναν ανοιχτό και φιλόξενο για όλους χώρο, μέσα στο The Mall Athens.

Γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση με διευρυμένο ωράριο

Το νέο ΔΕΗ Pop Up store στο The Mall Athens λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 21:00, καθώς και Σάββατο, 10:00 με 20:00, και παρέχει:

•Γρήγορη εξυπηρέτηση και συμβουλευτική υποστήριξη πελατών σχετικά με συμβόλαια, προϊόντα και επίκαιρα θέματα ενέργειας από εξειδικευμένο προσωπικό.

•Ηλεκτρονική εξυπηρέτηση myΔΕΗ ServicePoint, όπου οι πελάτες μπορούν να εγγραφούν, να διαχειριστούν και να εξοφλήσουν λογαριασμούς, να υποβάλουν αιτήματα και να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά ή να προγραμματίσουν το ραντεβού τους σε ημέρα και ώρα της επιλογής τους. Επιπλέον, διαθέτει αυτόματο ταμείο για πληρωμή με κάρτα, καθώς και το myΔΕΗ 24/7 για 24ωρη εξυπηρέτηση πληρωμής με κάρτα. Συνολικά, τα νέα, πλήρως ανασχεδιασμένα καταστήματα και Pop Up σημεία της ΔΕΗ έχουν ξεπεράσει τα 20, με τον μετασχηματισμό του δικτύου να προχωρά δυναμικά, σε όλη την Ελλάδα. Ταυτόχρονα, για κάποια από τα νέα καταστήματα δίνεται η δυνατότητα συνεργασίας με τη μέθοδο franchise.

Δημοσιεύτηκε στα Παραπολιτικά