Ανθρώπινη σορό περιείχε η τρίτη βαλίτσα που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε σήμερα από την Κόκκινη Λίμνη στην Κύπρο.

Οι ερευνητές πιστεύουν πως πρόκειται για την 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ από τις Φιλιππίνες που ο serial killer Νίκος Μεταξάς έχει ομολογήσει πως σκότωσε και πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη τον Δεκέμβριο του 2017.

Η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση και δεν μπορεί να λεχθεί εάν ανήκει σε άνδρα ή γυναίκα. Παράλληλα, μέσα στη βαλίτσα βρέθηκαν και πλάκες πεζοδρομίου.

Επίσημη ταυτοποίηση της σορού θα γίνει με DNA.

Ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης σχολιάζοντας την εικόνα που αντίκρισε με την ανάσυρση της σορού, ανέφερε πως δεν έχει δει κάτι παρόμοιο στα 42 χρόνια υπηρεσίας του. Μίλησε για φρίκη και θηριωδία.

Υπενθυμίζεται ότι οι ερευνητές σήμερα Τρίτη 4 Ιουνίου, εντόπισαν και τρίτη βαλίτσα στην περιοχή της Κόκκινης Λίμνης στη Κύπρο.

Στο σημείο μετέβησαν ανακριτές και ιατροδικαστές για να εξετάσουν το περιεχόμενο της βαλίτσας καθώς και ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας, ο οποίος βρισκόταν σε σύσκεψη στο Προεδρικό για το θέμα των πυρκαγιών καθώς και ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης.

Σημειώνεται πως στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, είχαν εντοπιστεί αρχικά δύο βαλίτσες, με τα πτώματα της Livia Florentina Bunea, 36 χρόνων από τη Ρουμανία και της κόρης της Elena Natalia Bunea, 8 χρόνων, οι οποίες σύμφωνα με την ομολογία του Νίκου Μεταξά, δολοφονήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2017.