Μια φωτογραφία που «είδε» το φως της δημοσιότητας λίγες ώρες πριν από τις επαναληπτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη έφεραν φήμες περί… απιστίας. "Πρωταγωνιστής" ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ, γαμπρός του Ερντογάν. Ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ είναι υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας. Κυρίως, όμως, είναι γαμπρός του Ερντογάν. Έχει παντρευτεί την κόρη του Τούρκου προέδρου, Έρσα και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.
το σκάνδαλο ξέσπασε λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, για τις επαναληπτικές, δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη. Το μοντέλο Özge Ulusoy, πρώην Miss Τουρκία είναι η πέτρα του σκανδάλου, σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα. Μάλιστα έγινε σάλος όταν εκείνος εμφανίστηκε με ένα σημάδι σαν… μπουνιά κάτω από το μάτι του.




















Οι φήμες προέκυψαν από μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουνίου και δείχνει τον Αλμπαϊράκ με την Ουλουσόι σε ένα κότερο. Μόνο που σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ η φωτογραφία είναι φωτομοντάζ.
Κάποιος είχε την… ιδέα να βάλει τον γαμπρό του Ερντογάν και την Τουκάλα καλλονή μαζί σε μια φωτογραφία από το 2017, που στην πραγματικότητα έδειχνε τη γνωστή Αμερικανή τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ με τον σύντροφό της, επίσης τραγουδιστή, Abel Makkonen Tesfaye, γνωστό ως The Weeknd.

Πάντως, ο Αλμπαϊράκ το περασμένο Σάββατο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό, στο twitter μια οικογενειακή φωτογραφία και πολλοί θεώρησαν πως με αυτό τον τρόπο θέλησε να αποδείξει πως δεν έχει εξωσυζυγική σχέση. Τη φωτογραφία κοινοποίησε και το πρακτορείο Anadolu.

berat