Το ότι ο Ντόναλντ Τραμπ και η πρώην Πρώτη Κυρία, πρώην υπουργός Εξωτερικών, πρώην γερουσιαστής και υποψήφια για την προεδρία το 2016, Χίλαρι Κλίντον, δεν τρέφουν αμοιβαία αισθήματα συμπάθειας, δεν κρύβεται.

Πέρα από τις αναρίθμητες πολιτικές διαφωνίες τους, οι δύο τους συνεχίζουν να ανταλλάσσουν φαρμακερά βέλη, ιδίως μέσω Twitter.

Αντιμέτωπος με διαδικασία παραπομπής που θεωρητικά θα μπορούσε να οδηγήσει στην καθαίρεσή του, ο Τραμο είναι τις τελευταίες ημέρες ακόμα πιο ενεργός, πιο επιθετικός, ακόμα πιο απρόβλεπτος στις αναρτήσεις του στο Twitter.

Tην Τρίτη, μεταξύ μιας ανάρτησής του για τις ακροάσεις στο Κογκρέσο, που αποκάλεσε «παρωδία δικαιοσύνης», και μιας άλλης με την οποία ευχαριστούσε έναν αστυνομικό στη Μινεάπολη για τη στήριξή του, ο πρόεδρος τα έβαλε και με την Χίλαρι, την οποία νίκησε (σε εκλέκτορες) το 2016.

«Νομίζω ότι η απατεώνισσα Χίλαρι Κλίντον θα έπρεπε να μπει στην κούρσα [των Δημοκρατικών] και να κλέψει το χρίσμα από την υπεραριστερή Ελίζαμπεθ Γουόρεν» έγραψε, θέτοντας όμως «όρο», η αντίπαλός του να λογοδοτήσει για «όλα» τα «εγκλήματά της».

«Μη με βάζεις σε πειρασμό» του απάντησε η πρώην ΥΠΕΞ. «Κάνε τη δουλειά σου».