Στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας (ώρα Ουάσινγκτον) έφτασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο Λευκό Οίκο. Ήταν η πρώτη ημέρα του Τραμπ στην Ουάσινγκτον μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στη Φλόριντα, τις οποίες διέκοψε την Κυριακή και γύρισε στην αμερικανική πρωτεύουσα γιατί μπροστά του έχει δύο εξαιρετικά κρίσιμα ζητήματα: Την κρίση με τον Ιράν και την έναρξη της δίκης του στη Γερουσία, έντεκα μήνες πριν τις φετινές προεδρικές εκλογές.

Την δεύτερη ημέρα μετά την επιστροφή του, ο Ντόναλντ Τραμπ θα συναντήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αξιωματούχο του Λευκού Οίκου να κάνει λόγο για μια ιστορική στιγμή για τις σχέσεις των δύο χωρών και να τονίζει ότι το επίπεδο των διμερών σχέσεων βρίσκεται ίσως στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών.


Όπως βλέπετε από το αποκλειστικό βίντεο του parapolitika.gr, η κίνηση στους δρόμους από και προς το Λευκό Οίκο είχε όπως πάντα διακοπεί τη στιγμή της άφιξης της αυτοκινητοπομπής, με το προεδρικό "θηρίο", τα αυτοκίνητα και τις μηχανές της αστυνομίας και των μυστικών υπηρεσιών να προηγούνται, αλλά και να έπονται της προεδρικής λιμουζίνας.