Η πρώτη κατ' ιδίαν συνάντηση γιαγιάς - εγγονού μετά την απόφασή του να μετακομίσει και να σταματήσει να εργάζεται για τη βασιλική οικογένεια.

Στο Λονδίνο ταξίδεψε ο πρίγκιπας Χάρι για τις τελευταίες προγραμματισμένες υποχρεώσεις του και με αυτή την αφορμή είχε μια συνάντηση με τη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ.

Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση γιαγιάς - εγγονού μετά την απόφασή του να μετακομίσει και να σταματήσει να εργάζεται για τη βασιλική οικογένεια και έγινε την Κυριακή στο Κάστρο του Windsor.

Βασιλικές πηγές που επικαλείται η Daily Mail, ανέφεραν ότι η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα, με την βασίλισσα να λέει στον Χάρι ότι θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στο παλάτι.

Στην κατ’ ιδίαν συνάντηση, η 93χρονη μονάρχης πρόσθεσε ότι θα ήθελε να βλέπει πιο συχνά τον εγγονό της Άρτσι, τον οποίο έχει δει ελάχιστα.

Μάλιστα, ο Χάρι που φαίνεται να του λείπει το μέρος όπου έχει ζήσει όλη τη ζωή του, έκανε έναν πολύ μεγάλο περίπατο στους κήπους και δεν πήρε αυτοκίνητο για να μετακινηθεί μέσα σε αυτό.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η βασίλισσα είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον εγγονό της και να μάθει ποια είναι τα σχέδιά του.

Η συνάντησή τους ήταν σε χαλαρό κλίμα και τη ζήτησε ο ίδιος ο Χάρι.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Ελισάβετ είναι ακόμα πολύ αναστατωμένη με την απόφαση της Μέγκαν και του Χάρι να μετακομίσουν στην Αμερική.

«Η βασίλισσα έχει αποδεχτεί την απόφασή του να ζήσει στη Βόρεια Αμερική», πρόσθεσε η πηγή.

«Ωστόσο, κατέστησε και πάλι σαφές ότι δεν θα του επιτρέψει να εκμεταλλευτεί το βασιλικό καθεστώς για να κερδοφορήσει, και γιαυτό δεν θα τους επιτρέψει να χρησιμοποιήσουν τη λέξη"Royal" ίδρυμά τους, εφόσον οι δυο τους έχουν αρνηθεί αυτόν τον τίτλο» τόνισε.