Ακόμα μια «μαύρη» μέρα βίωσαν οι πολίτες της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ καθώς καταγράφηκαν 799 θάνατοι από κοροναϊό το τελευταίο 24ωρο.

 Η πολιτεία της Νέας Υόρκης είναι το επίκεντρο της πανδημίας του κοροναϊού στις Ηνωμένες Πολιτείες και κατέγραψε μάλιστα σήμερα νέο αρνητικό ρεκόρ θανάτων. Οι 799 νεκροί αποτελεί ρεκόρ για την Πολιτεία από την ημέρα που χτυπήθηκε από τη νόσο.

 Ο αριθμός των νέων εισαγωγών πάντως στα νοσοκομεία δεν ήταν ποτέ τόσο χαμηλός, είπε σήμερα ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο, εκτιμώντας πως τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης λειτουργούν.

«Βρισκόμαστε στη φάση της επιπεδοποίησης της καμπύλης, είχαμε μια αύξηση των εισαγωγών της τάξης των 200», ο «χαμηλότερος αριθμός που έχουμε ποτέ καταγράψει από τότε που ξεκίνησε αυτός ο εφιάλτης», σημείωσε ο κυβερνήτης, κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

 Τις τρεις τελευταίες ημέρες καταγράφεται ένα μετά το άλλο τα αρνητικά ρεκόρ θανάτων, σε ημερήσια βάση. Χθες Τετάρτη, ο αριθμός των νεκρών σε ένα 24ωρο ανήλθε σε 779 νεκρούς.


ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ

Πόσο διαρκεί η επώαση του ιού και πότε εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα
Πώς γίνεται η διάγνωση και πώς μεταδίδεται;
Πού πρέπει να καλέσετε εάν παρουσιάσετε συμπτώματα
Τι κάνουμε αν ένα μέλος της οικογένειας εμφανίσει συμπτώματα